Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Οργάνωση σε όλα τα επίπεδα

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Θεόδωρο Καννά ανακοίνωσε ο Ορφέας. Ο κ. Καννάς έχοντας την εμπειρία από τους Ικάρους θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους «ασπρόμαυρους».


Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Θεόδωρο Καννά .
 
Σε συνεργασία με την ομάδα των Ικάρων και την πολύτιμη συμβολή του προέδρου της κ. Αθανασιάδη, ο Ορφέας εντάσσει στους κόλπους του έναν έμπειρο και ικανότατο γυμναστή.
 
Ο κ. Καννάς υπό την ευθύνη του Γ. Καράγκουτη (σημείωση από serresbasket: διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο κ. Καράγκουτης να ξεκινήσει την ενασχόλησή του με τον Ορφέα σε φουλ ρυθμούς), θα αναλάβει τον εργομετρικό έλεγχο των ακαδημιών (τα εργομετρικά θα γίνουν στην αρχή αλλά και στο τέλος της σεζόν), ενώ ταυτόχρονα θα προπονεί τους νεαρούς αθλητές στο συγκεκριμένο κομμάτι με στόχο την βελτίωση της απόδοσης τους .
 
Ο ρόλος του κ. Καννά δεν θα περιορίζεται όμως μόνο στις ακαδημίες αλλά θα επεκτείνεται και στα αγωνιστικά τμήματα παρέχοντας έτσι τεράστια βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη αθλητών αλλά και την άμεση επιστροφή του ανδρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική .
 
Ο Ορφέας αποδεικνύει έτσι για μια ακόμα φορά έμπρακτα το μεγάλο ''βάρος'' που αποδίδει στις ακαδημίες του αλλά και την οργανωμένη και πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα».

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ξεκινάει σήμερα στις 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: