Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝΠάνοπλοι για τη νίκη

Η προετοιμασία των Ικάρων για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με το Ψυχικό έφτασε στο τέλος της. Οι «κυανοκίτρινοι» δούλεψαν σωστή όλη την εβδομάδα προκειμένου το Σάββατο να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να κατακτήσουν την παρθενική τους νίκη στο πρώτο παιχνίδι της φετινής Α2.


Ο αντίπαλος είναι γνωστός στον Νίκο Οικονόμου και τους αθλητές του μια και οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από μικρό χρονικό διάστημα για το θεσμό του Κυπέλλου με νικητές τους Αθηναίους.

Το σερραϊκό συγκρότημα θα παραταχθεί πάνοπλο στο παρκέ, αφού και ο Λυμπερόπουλος μπήκε σε κανονικους ρυθμούς προπονήσεων.

Οι Ίκαροι θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος καλείται να στηρίξει την ομάδα δίνοντάς της ώθηση σε κάθε εντός έδρας συνάντηση.

Όσο αφορά το ενδεχόμενο της αναβολής της πρεμιέρας αυτό έπαψε να υφίσταται βάσει της ενημέρωσης από την ΕΟΚ. Το κείμενο της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

«Μετά από προσπάθειες της ΕΟΚ και με τη συμβολή του Υφυπουργού
Αθλητισμού κ. Ανδριανού, οι αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν
κανονικά το διάστημα 11-22 Οκτωβρίου, όπως υπαγορεύει και η σχετική απόφαση:

Σχετικά με τις αγωνιστικές συναντήσεις που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 11 Οκτωβρίου 2013 έως 22 Οκτωβρίου 2013, οι Περιφέρειες μπορούν να χορηγήσουν άδεια διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης, εφόσον είχε χορηγηθεί αντίστοιχη άδεια για την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης περιόδου 2012-13.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που στον ενδιάμεσο χρόνο, από το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 έως την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2013-14:

1.Είχε εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης για την αθλητική εγκατάσταση
2.Η εγκατάσταση είχε κριθεί αποδεδειγμένα ανεπαρκής στατικά (έπειτα από αντίστοιχη μελέτη)».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ (foto laskaris)

Δεν υπάρχουν σχόλια: