Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στο τουρνουά του ΠΑΟΚ ο Ορφέας

Μια ξεχωριστή και παράλληλα τιμητική πρόσκληση έλαβε ο Ορφέας Ν. Σκοπού. Ο σερραϊκός σύλλογος προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο 2ο τουρνουά φιλίας υποδομών που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ.

Το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» έχει ως εξής:

«Στο διεθνές τουρνουά φιλίας υποδομών που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ θα λάβουν μέρος οι ακαδημίες του Ορφέα το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου .

 Στο τουρνουά ο Ορφέας θα εκπροσωπηθεί με αθλητές γεννημένους το 2000-2001-2002-2003-2004 και σε συνεργασία με τον Δήμο Εμμανουήλ Παπά καθώς η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου ανέλαβε εξ ολοκλήρου τόσο τα έξοδα μετακίνησης, όσο και τις στολές των αθλητών.

 Η πρόσκληση αυτή από την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο και συγχρόνως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να πάρουν παραστάσεις από "μεγάλους " αγώνες'' και κυρίως να γευτούν την χαρά του παιχνιδιού.

Αναχώρηση και τις δυο μέρες απο το κλειστό γήπεδο του Νέου Σκοπού στις 07.45 και επιστροφή στις 19.30.

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο (προσφορά του δήμου) και ειναι δωρεάν όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς!

Επίσης δύο από τους χορηγούς μας,τους οποίους νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε, η αλυσίδα καταστημάτων SUBITO στη Θεσσαλονίκη και η ΝΕΚΤΑΡ, έχουν μεριμνήσει ώστε τα παιδιά να έχουν και για τις δύο ημέρες δωρεάν γεύμα (στα SUBITO στη Θέρμη) αλλά και αναψυκτικά και νερά (ΝΕΚΤΑΡ).

Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι τρεις προπονητές της Ακαδημίας μας, Γιώργος Καράγκουτης, Κώστας Πεχλιβάνης και Δημήτρης Σουλούγκας, καθώς και ο πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης κ. Χρήστος Γκαβανόζης.

'Οπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό πρόκειται για ένα διήμερο το οποίο θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά και με εμπειρίες πολύτιμες για την μετέπειτα πορεία τους στον χώρο του αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: