Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΟΦΗ - ΙΚΑΡΟΙ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Οικονόμου: «Καταπληκτική ομάδα ο ΟΦΗ»

Δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ - Ίκαροι έκανε ο Νίκος Οικονόμου. Ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» ανέφερε τα εξής:

«Ο ΟΦΗ  είναι μια καταπληκτική ομάδα. Έχει νέα παιδιά με ενέργεια που είναι διψασμένα. Τους δίνεται η ευκαιρία να παίζουν σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και στο μπάσκετ δεν παρουσιάζονται ευκαιρίες συχνά.

Ο ΟΦΗ κράτησε αυτήν την ενέργεια και στα 40 λεπτά. Περιμέναμε μια αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ όμως δεν το κάναμε και αυτό είναι ένα αρνητικό στοιχείο. Πρέπει να δούμε το ματς με το Παγκράτι γιατί για εμάς είναι ένας τελικός. Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ενέργεια, είχε τον κόσμο, ήταν εύστοχος και δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το παιχνίδι. Είχαμε απαράδεκτη εικόνα και βέβαια σε αυτό μας υποχρέωσε ο ΟΦΗ».

Σχόλιο από serresbasket: «Ο ΟΦΗ είναι καταπληκτική ομάδα» (τάδε έφη Νίκος Οικονόμου). Οι Ίκαροι τι σόι ομάδα είναι;

«Έχει νέα παιδιά [ο ΟΦΗ] με ενέργεια που είναι διψασμένα». Με τη δίψα και την ενέργεια των δικών μας παικτών τι μέλει γενέσθαι;

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο παιχνίδι με το Παγκράτι. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να τρέξουμε στη «Πολιτεία των Ευχών» να κάνουμε καμια ευχή για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία τώρα που είναι νωρίς ακόμα.

Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο. Οι αγνοί φίλαθλοι στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα στις χαρές, αλλά πολύ περισσότερο στις λύπες.

 Οι Ίκαροι είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον σερραϊκό αθλητισμό.

- Πηγή δηλώσεων: www.gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: