Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Συμεωνίδης: «Χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ παραχώρησε ο Φιλιππος Συμεωνίδης. Ο αρχηγός των Ικάρων ανέφερε τα εξής:

«Φίλιππε, η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Αγία Παρασκευή, θεωρείς ότι θα σας δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας; Θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά;

‘’Σίγουρα χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα είχε να κερδίσει πολύ καιρό. Όταν κερδίζεις με μία τόσο μεγάλη διαφορά, οι παίκτες αισθάνονται καλύτερα και αισιοδοξούν για το μέλλον‘’.

Έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα, στόχος σας είναι η παραμονή ή από την αρχή είχατε βάλει ως στόχο να παραμείνετε στην κατηγορία;

‘’Όταν ξεκινάει η χρονιά, οι ομάδες σκέφτονται πάντα το καλύτερο. Λέμε, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Τώρα αν αυτό είναι να σωθούμε, τότε αυτός είναι ο στόχος. Αν πάρουμε κάποιες νίκες και εξασφαλίσουμε νωρίτερα την παραμονή μας, είναι ακόμα καλύτερα‘’.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ερμή Λαγκαδά; Θεωρείς ότι το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού;

‘’Νομίζω είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διότι βρισκόμαστε ουσιαστικά στην ίδια θέση. Απλά, σε περίπτωση νίκης δικής μας, θα είμαστε πιο κοντά στη σωτηρία. Το ίδιο όμως σκέφτονται και στον Ερμή. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά’’.

Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν σταματήσεις το μπάσκετ;

‘’Δεν ξέρω ακόμη. Έχω σκεφτεί πάρα πολλά πράγματα. Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά μόνο σε επίπεδο ακαδημιών‘’».

Δεν υπάρχουν σχόλια: