Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Χρυσανθίδης: «Χρειάζεται ενότητα»

Σε υψηλούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι Ίκαροι για τον καθοριστικό αγώνα του Σαββάτου με τον Αρκαδικό στις Σέρρες. Οι «κυανοκίτρινοι» πρέπει να κατακτήσουν τη νίκη εύκολα ή δύσκολα, διότι σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα λάβουν πολύ άσχημη τροπή για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου.


Ο αντίπαλος είναι άκρως υπολογίσμος προερχόμενος μάλιστα και από τη μεγάλη επικράτηση κόντρα στο ισχυρό Ψυχικό. Οι φίλαθλοι πρέπει να κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων για να δώσουν ώθηση στους «κυανοκίτρινους».

Τη σημασία της ενότητας τη δεδομένη χρονική στιγμή υπογράμμισε η παλιά δόξα του σερραϊκού μπάσκετ και νυν προπονητής του Πανσερραϊκού, Βασίλης Χρυσανθίδης:

«Το Σάββατο οι Ίκαροι δίνουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αρκαδικό, το οποίο πρέπει να κερδιθεί. Χρειάζεται ενότητα. Αν είμαστε όλοι ενωμένοι τότε και η ομάδα θα βρει το δρόμο της. 

Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα στους Ικάρους. Το ρόστερ απαρτίζεται από αθλητές εγνωσμένης αξίας στην κατηγορία. Το θέμα είναι να ανέβει η ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών κι όλα θα πάνε καλύτερα.

Ο κόσμος ίσως είναι στενοχωρημένος επειδή τα προηγούμενα χρόνια οι Ίκαροι κυνηγούσαν την άνοδο. Φέτος όμως ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός. Οι εποχές είναι δύσκολες.

Οι φίλαθλοι πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο το Σάββατο. Αφορά όλους μας η παραμονή των Ικάρων στην Α2».

Δεν υπάρχουν σχόλια: