Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

-Κουτίνας: «Πιστεύω όλα να πάνε καλά»

Αντίστροφα μετράνε άπαντες στους Ικάρους για το εντός έδρας παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας του Σαββάτου με τον Φιλαθλητικό.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου και μάλιστα σε μια αναμέτρηση κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με τους «κυανοκίτρινους». 

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου οι Ίκαροι είχαν κερδίσει στην πρωτεύουσα με το εύστοχο τρίποντο του Λυμπερόπουλου στην εκπνοή της συνάντησης.

 Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό εφόσον το σερραϊκό συγκρότημα επικρατήσει μεθαύριο του Φιλαθλητικού, τότε θα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή έναντι των Αθηναίων.

Στα υπόλοιπα νέα ο παίκτης των «κυανοκίτρινων», Σάκης Κουτίνας  βραβεύθηκε από το Δήμο Βόλου ως ο καλύτερος καλαθοσφαιριστής για το 2013 ύστερα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δημοσιογράφων της Μαγνησίας.

Ο 26χρονος αθλητής με δηλώσεις που παραχώρησε στο magnesiasports ανέφερε τα εξής:

Για το βραβείο του καλύτερου Βολιώτη καλαθοσφαιριστή: «Είναι τιμή για μένα να βραβεύομαι ως καλύτερος καλαθοσφαιριστής του Βόλου και ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με επέλεξαν. Είχα τιμηθεί ξανά από τον Αθλητικό Οργανισμό στο παρελθόν και αυτό το βραβείο αποτελεί μία επιβράβευση των προσπαθειών μου. Τέτοια βραβεία ανεβάζουν την ψυχολογία και σου δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια. Θα ήθελα να ήμουν εκεί για να το παραλάβω ο ίδιος, αλλά δυστυχώς λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν θα τα καταφέρω».

Για τη σεζόν στους Ικάρους Σερρών: «Η σεζόν ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για μένα, αλλά στη συνέχεια είχα δύο τραυματισμούς που με πήγαν λίγο πίσω και τώρα προσπαθώ να ανακάμψω. Η ομάδα είναι λίγο πίσω βαθμολογικά και προσπαθούμε να σώσουμε την κατηγορία. Έχουμε τα δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας και αυτό είναι το θετικό. Πιστεύω όλα να πάνε καλά».

Για το αν τα πράγματα στις Σέρρες είναι έτσι όπως τα περίμενε: «Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα γιατί χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ. Πρώτη φορά έφευγα από τη Νίκη για άλλη μία ομάδα και εντάχθηκα σε ένα νέο σύνολο, που χρειαζόταν δουλειά και υπομονή για να «δέσει». Κάνουμε φοβερή προπόνηση και από άποψη σωματικής κατάστασης νιώθω εξαιρετικά. Μπήκα σε επαγγελματικά πλαίσια στους Ικάρους, κάτι που δεν είχα συνηθίσει, αλλά πλέον όλα κυλούν καλά».

Για το αν σκέφτεται που θα τον βρει η νέα σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποφασίσω τι θα κάνω. Θέλω να μείνω σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Σχόλιο από serresbasket: Ο Κουτίνας πέρυσι στη διοργάνωση της Α2 είχε 11.5π. μ.ο. (28.5 λεπτά συμμετοχής) φορώντας τη φανέλα της Νίκης Βόλου, ενώ φέτος έχει μέσο όρο 6 πόντους (18.5 λεπτά συμμετοχής - στα τελευταία 4 ματς έχει 8.5 λεπτά συμμετοχής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: