Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ

Serresbasket Application (Εφαρμογή) για Android!

Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουνε και το serresbasket δε θέλει να μένει πίσω πίσω απ' αυτές πλέον όλοι οι αναγνώστες-επισκέπτες του ιστολογίου έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή του serresbasket για android.

Το download μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

1. Πατάτε πάνω στο εικονίδιο στη στήλη δεξιά εκεί που λέει ''Download'' και κατεβαίνει το Serresbasket Application στη συσκευή σας.


2 .Σκανάρετε το QR Code του αντίστοιχου εικονιδίου που θα βρείτε στη στήλη δεξιά (κάνετε εγκατάσταση πρώτα το QR Code Reader από το Google Playstore και μόλις χρησιμοποίησετε την εφαρμογή η κάμερα του smarthphone σας θα σκανάρει στιγμαία τον κώδικα του εικονιδίου στη στήλη δεξιά και θα κατεβεί αυτομάτως το Serresbasket Application για Android στη συσκευή σας - ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί μάξιμουμ 3 λεπτά) - Ο τρόπος αυτός θα διευκολύνει κυρίως αυτούς που στα smarthphone τους δεν υπάρχει επιλογή usb mass storage.

- Προκειμένου η διαδικασία να είναι επιτυχής πρέπει να επιτρέψετε την «εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές» στις συσκευές σας (αυτό γίνεται πολύ απλά μέσα από το αντίστοιχο μενού του smartphone σας [συνήθως η επιλογή υπάρχει στην κατήγορια ''Ασφάλεια'']).

- Το Serresbasket Application για Android προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και έχει ελεγχθεί με το AVG Antivirus.

- Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: