Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ

Serresbasket Application (Εφαρμογή) για Android!

Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουνε και το serresbasket δε θέλει να μένει πίσω πίσω απ' αυτές πλέον όλοι οι αναγνώστες-επισκέπτες του ιστολογίου έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν από σήμερα την εφαρμογή του serresbasket για android.

Το download μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

1. Σκανάρετε το QR Code του αντίστοιχου εικονιδίου που θα βρείτε στη στήλη δεξιά (κάνετε εγκατάσταση πρώτα το QR Code Reader από το Google Playstore και μόλις χρησιμοποίησετε την εφαρμογή η κάμερα του smarthphone σας θα σκανάρει στιγμαία τον κώδικα του εικονιδίου στη στήλη δεξιά και θα κατεβεί αυτομάτως το Serresbasket Application για Android στη συσκευή σας - ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί μάξιμουμ 3 λεπτά) - Ο τρόπος αυτός θα διευκολύνει κυρίως αυτούς που στα smarthphone τους δεν υπάρχει επιλογή usb mass storage.

2. Πατάτε πάνω στο εικονίδιο στη στήλη δεξιά εκεί που λέει ''Download'' και κατεβαίνει το Serresbasket Application στη συσκευή σας.

- Προκειμένου η διαδικασία να είναι επιτυχής πρέπει να επιτρέψετε την «εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές» στις συσκευές σας (αυτό γίνεται πολύ απλά μέσα από το αντίστοιχο μενού του smartphone σας [συνήθως η επιλογή υπάρχει στην κατήγορια ''Ασφάλεια'']).

- Το Serresbasket Application για Android έχει ελεγχθεί με το AVG Antivirus.

- Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: