Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Παρελθόν και ο Λυμπερόπουλος από τους Ικάρους!

Ούτε 2 εβδομάδες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι Ίκαροι σχετικά με την αποχώρηση του Ούγγρου καλαθοσφαιριστή, Γκεόργκι Κίντερ και σήμερα με νέα ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι παρελθόν αποτελεί από τους «κυανοκίτρινους» και ο Χρήστος Λυμπερόπουλος δίχως όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λυμπερόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ της σερραϊκής ομάδας (11.4 π.), έχοντας και τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (30,7 λεπτά).

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι Ίκαροι προετοιμάζονται για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο εκεί όπου θα παλέψουν για το διπλό.

Σχόλιο από serresbasket: Δεν πάνε καλά τα πράγματα...

Αναλυτικά το κείμενο της σημερινής ανακοίνωσης έχει ως εξής:

 «Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας, με τον καλαθοσφαιριστή: Χρήστο Λυμπερόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, στη συνέχεια της καριέρας του.

 Η διοίκηση, το προπονητικό staff και οι παίκτες των Ικάρων, προχωράνε, ενωμένοι, πεισμωμένοι και προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο της ομάδας, που είναι η παραμονή στην Α2 κατηγορία. Ευχαριστούμε και παροτρύνουμε τον κόσμο να συνεχίσει στο πλάι μας. Όλοι μαζί μπορούμε, παλεύοντας μέχρι τέλους!».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: imathiasportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: