Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Το ένστικτο της επιβίωσης

Το να χρησιμοποιηθεί εκ νέου ο όρος «τελικός» για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι των Ικάρων με τον ΟΦΗ ίσως να μην έχει ιδιαίτερο νόημα τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται να κάνουν το αυτονόητο δηλαδή να αξιοποίησουν επιτέλους τον παράγοντα έδρα προκειμένου να «αναπνεύσουν» κάπως βαθμολογικά.

Ο αντίπαλος προέρχεται από τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Αρκαδικό διαθέτοντας στις τάξεις του έναν αξιόλογο προπονητή (Τακιανό), τον πρώτο σκόρερ και τρίτο ριμπάουντερ της κατηγορίας (Τζόρτζεβιτς, 21 π. μ.ο.) και δύο καλαθοσφαιριστές (Ραζής - Δεληγιώργης) που φιγουράρουν στην πέμπτη και στην έκτη θέση αντίστοιχα της λίστας των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα. 

Οι Κρητικοί αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι (είναι η τρίτη πιο παραγωγική ομάδα της Α2 με 76π. μ.ο.) και αύριο θα βάλουν δύσκολα στο συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου που πρέπει πάση θυσία να υπερκεράσει αυτό το εμπόδιο. Σε διαφορετική περίπτωση οι Ίκαροι θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Ο κόσμος πρέπει και αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων (τέρμα τα «τρυκ» με την Ομόνοια), αλλά αυτοί που οφείλουν να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους είναι ο προπονητής και οι αθλητές των «κυανοκίτρινων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: