Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Αλλάγες σε όλα τα επίπεδα

Μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στον Α.Ο.Σ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το «τριφύλλι» -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-θα πορευθεί με καινούργιο προπονητή, ο οποίος ενδεχομένως να μην είναι ντόπιος. Στο προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού» προστέθηκε ο Κώστας Δώδος (πατέρας του αθλητή των «πράσινων», Νίκου Δώδου), ο οποίος θα είναι assistant coach, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Οι προπονήσεις στον Α.Ο.Σ θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 2 Ιουνίου με προσωρινό δίδυμο τους Ασημάκη - Δώδο.

Όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αυτοί που θα παραμείνουν στο «τριφύλλι» είναι οι: Σκαλιστής, Λαδιάς, Τρέντσιος, Εμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Καραμπατζιάκης και Δώδος. Ο τελευταίος κατόπιν άδειας που έλαβε από τους «πράσινους» συμμετείχε σε μια προπόνηση των Ικάρων, αλλά θέμα αποχώρησής του από τους «πράσινους» δεν υφίσταται αφού οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν πολλά στην παρουσία του.

Πρώτη νέα προσθήκη στο ρόστερ του Α.Ο.Σ αναμένεται να αποτελέσει ο νεαρός Βασίλης Στάμος, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4» έχοντας φορέσει τη φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών κατά το παρελθόν.

Επίσης κοντά στους «πράσινους» βρίσκεται και ο φέρελπις Σερραίος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Χορτομάρης με θητεία στους Ικάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: