Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με Ποργιόπουλο «καπετάνιο»

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Ικάρων για το πόστο του προπονητή. Ο Σερραίος τεχνικός επιστρέφει στους «κυανοκίτρινους» μετά από ένα χρόνο (ήταν στο πλευρό του Στάθη Καμαράκη) και θα προσπαθήσει να περάσει το «καράβι» των Ικάρων μέσα από τις «Συμπληγάδες».


Η ανακοίνωση των Ικάρων σχετικά με τη πρόσληψη του Στέργιου Ποργιόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την συμφωνία, με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο, και τον καλωσορίζει και πάλι στον πάγκο των «κυανοκίτρινων», μετά από απουσία ενός έτους. Ο Στέργιος Ποργιόπουλος έχει διατελέσει, Bench Coach στο προπονητικό staff και πρώτος προπονητής στο εφηβικό τμήμα της ομάδας μας.

Στόχος της διοίκησης και του νέου προπονητή είναι η παράγωγη νέων παικτών και η δημιουργία ομάδας, που θα αναδείξει το ταλέντο των Σερραίων καλαθοσφαιριστών, αποτελώντας τον κορμό των Ικάρων για τα επόμενα χρόνια. Το πλάνο αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για κάθε έναν που ασχολείται με τους Ικάρους και θα εφαρμοστεί για όσο χρειαστεί, μέχρι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: