Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΡΘΡΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πόσο πιο χαμηλά;

30 χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την ίδρυση των Ικάρων, αλλά πέρα απ' το ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι του συλλόγου λησμόνησαν αυτή την ιστορική επέτειο, πέρα απ' το ότι οι «κυανοκίτρινοι» βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στοχεύοντας στη μελλοντική αναγέννησή τους, τα κωμικοτραγικά γεγονότα συνεχίζονται στους Ικάρους.

Και πως να μη χαρακτηρισθεί κωμικοτραγική και άστοχη η πανηγυρική ανάρτηση στον επίσημο χώρο των «κυανοκίτρινων» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη συμμετοχή της σερραϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Βεβαίως το κλίμα αρμόζει να είναι εορταστικό ειδικά τώρα που στα 30 χρόνια ιστορίας τους οι Ίκαροι θα κοντραρισθούν με τον Πολύγυρο και τον Ζέφυρο Ανατολικής Ακτής.

Επιπροσθέτως, τα ανώνυμα άρθρα (δημοσιογραφία υψίστου επιπέδου) σε συγκεκριμένη αθλητική ιστοσελίδα (όλως τυχαίως τα άρθρα αναρτώνται και στη σελίδα των Ικάρων στο facebook) με τα οποία γίνεται προσπάθεια προσβολής άλλων ιστορικών συλλόγων της πόλης και του νομού Σερρών αποδεικνύουν του λόγου το αλήθές: ότι έχει χαθεί η μπάλα.

Σχόλιο από serresbasket: Πόσο πιο χαμηλά κύριοι;

Το μακρινό 1984 Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στον Έλληνα πολιτικό ανήκει η ατάκα: «τα μπάνια του λαού».

Φαίνεται τελικά ότι μετά της Παναγίας και όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι βουτιές στις μαγευτικές παραλίες θα λάβουν (εάν λάβουν) ενημέρωση οι φίλοι των Ικάρων (αυτοί που πλήρωναν εισιτήριο στα παιχνίδια και είχανε και καρτελάκι διαρκείας) από τη διοίκηση για την απόφαση να πέσουν με τη θέλησή τους οι «κυανοκίτρινοι» στη Γ' Εθνική.

Προς το παρόν κάποιοι εξακολουθούν να ποιούν την νήσσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: