Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Πρωτάθλημα Α1 με 9 ομάδες - «Κατεβαίνει» στην Α2 η Ηράκλεια!

Ακόμη ένα «χτύπημα» δέχθηκε το δυσλειτουργικό πρωτάθλημα της Α1 ύστερα από την απόφαση της Χρυσούπολης να μη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση. Ως εκ τούτου 9 σύλλογοι θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα με τη μορφή των δύο ξεχωριστών ομίλων.


Α.Ο.Σ, Πανσερραϊκός, Ρούπελ Σιδηροκάστρου και Αστέρας Καβάλας εντάσσονται στον πρώτο όμιλο, ενώ η Α.Ε. Κομοτηνής, ο Αρίων Ξάνθης, η Θύελλα Φερών, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Φιλία Ορεστιάδας τοποθετούνται στο δεύτερο.

Όσο αφορά την Α2 τα σπουδαία νέα έρχονται από την Ηράκλεια, με τους «κόκκινους» να δίνουν το «παρών» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία των ανδρών. 

Ευχής έργον είναι η σερραϊκή ομάδα να διανύσει όλη τη διαδρομή και να έχει μια αξιοπρεπή πορεία. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η Ηράκλεια θα τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο μαζί με τους Μακεδόνες Κρηνίδων, Πάνθηρες Καβάλας, Ηρακλή Καβάλας και Α.Ε. Δοξάτου.

Στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ηράκλεια και Ρούπελ Σιδηροκάστρου δεν θα λάβουν μέρος εν αντιθέσει με τους Α.Ο.Σ και Πανσερραϊκό που θα αγωνισθούν κανονικά.

Το τζάμπολ της Α1 είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, ενώ αυτό της Α2 θα πραγματοποιηθεί μία μέρα αργότερα.

Τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου θα διεξαχθούν στις 18 Οκτωβρίου.

Οι κληρώσεις όλων των διοργανώσεων (ανδρών, γυναικών και των τμημάτων υποδομής) θα λάβουν χώρα στην έδρα της Ένωσης στη Κομοτηνή στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: