Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


«Σεισμός» με Τοπούζη!

Πέρυσι το καλοκαίρι η διοίκηση του Ορφέα είχε ταράξει τα νερά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τη μεταγραφή του Κώστα Πεχλιβάνη και φέτος ο Πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», κ. Γκαβανόζης θέλησε να κάνει το «μπαμ» στη Γ' Εθνική φέρνοντας στη σερραϊκή ομάδα τον Θανάση Τοπούζη.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού σχετικά με την απόκτηση του Τοπούζη έχει ως εξής:

« Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Θανάση Τοπούζη.
 
Ο 36χρονος σέντερ με πλούσιο βιογραφικό (αγωνίστηκε στην καριέρα του σε Πιερικό, Παναθηναϊκό, Σάουθεντ Ίλινοις, Κολοράντο, Ολυμπιακό Βόλου, Παλαιό Φάληρο, Αιγάλεω, Χαλκίδα, Ίκαρους Σερρών, Αίαντα Ευόσμου και Ηρακλή), διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα και το πάθος του.

 Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν πλέον να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, σίγουρα όμως η ικανότητα και η εμπειρία του θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στον Ορφέα .

     Σε δηλώσεις του στο neosskoposbc ο Τοπούζης ανέφερε τα εξής:

'' Με την κίνησή μου αυτή και σε όσα ματς καταφέρω να αγωνιστώ, εκπληρώνω την υπόσχεση  που έδωσα πριν πολλά χρόνια σε 2 ανθρώπους:
 
Τον Χρήστο Γκαβανόζη, προσωπικό φυσικοθεραπευτή μου, φίλο και φυσικό ηγέτη του Ορφέα και τον Χατζηπέτρου Στράτο, αδερφό, κουμπάρο και συναθλητή μου.

 Στον μεν Χρήστο υποσχέθηκα να αγωνιστώ στην ομάδα του πριν σταματήσω ενώ με τον Στράτο είχαμε δώσει όρκο να παίξουμε ξανά μαζί έστω έναν αγώνα.
 
Φυσικά εκεί θα συναντήσω πολλούς φίλους μιας και ο Ορφέας είναι η μοναδική ομάδα των Σερρών με παίχτες που αγωνίστηκαν σε υψηλό (για την πόλη μας) επίπεδο.
 
Αγαπάω το Ελληνικό μπάσκετ και θα το υπηρετώ μια ζωή και είμαι μικρός ακόμα....καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, μακριά από τραυματισμούς''».

Δεν υπάρχουν σχόλια: