Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α1 ΑΝΔΡΕΣ)



 
Α1 με δύο ομίλους και «πράσινοι» εναντίoν «κόκκινων» στην πρεμιέρα

Ο κύβος ερρίφθη και το φετινό πρωτάθλημα της Α1 θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους. Οι τρεις σερραϊκές ομάδες τοποθετήθηκαν  στον πρώτο όμιλο, ο οποίος θα είναι λειψός εξαιτίας της αποχώρησης της Χρυσούπολης.

Μάλιστα νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η κλήρωση της διοργάνωσης και σύμφωνα με πληροφορίες του serresbasket το πρόγραμμα της Α1 έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (1/11/2014)

Α.Ο.Σ - Πανσερραϊκός

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Αστέρας Καβάλας

2η αγωνιστική

Πανσερραϊκός - Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Αστέρας Καβάλας - Α.Ο.Σ

3η αγωνιστική

Α.Ο.Σ - Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Αστέρας Καβάλας - Πανσερραϊκός

* Oι τρεις πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ' Εθνική. Οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή στη κατηγορία.

- Όσο αφορά το θεσμό του Κυπέλλου που ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου ο Πανσερραϊκός στάθηκε τυχερός αφου πέρασε ''bye'' στη δεύτερη φάση σε αντίθεση με τον Α.Ο.Σ, ο οποίος στα πλαίσια της πρώτης φάσης θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Ξάνθης εκτός έδρας.

Στη δεύτερη φάση τα «λιοντάρια» θα αγωνισθούν στη Καβάλα είτε με τον Ηρακλή είτε με τους Πάνθηρες, ενώ το «τριφύλλι» εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο του Αρίωνα θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για να αναμετρηθεί με τον Εθνικό.

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν για τους σερραϊκούς συλλόγους τότε «πράσινοι» και «κόκκινοι» θα «κονταροχτυπηθούν» στα ημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: