Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


Έναρξη Ακαδημιών

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη συγκέντρωση των αθλητών των ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.


Οι άνθρωποι του σερραϊκού συλλόγου και φέτος μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα θα προσπαθήσουν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά των τμημάτων υποδομής τις πολύτιμες γνώσεις τους γύρω από το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» έχει ως εξής:

«Την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 6:00 θα γίνει η επίσημη πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού .
    
Επικεφαλής της προσπάθειας θα ειναι και φέτος ο Γιώργος Καράγκουτης ως υπεύθυνος ακαδημιών ενώ ίδιο θα ειναι και το προπονητικό team με τους Σουλούγκα και Πεχλιβάνη να πλαισιώσουν τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή .

 Στις ακαδημίες θα συμμετέχουν παιδιά απο 5 εώς 15 ετών καθώς θα δημιουργηθεί και φέτος τμήμα νηπίων μετά το απόλυτα επιτυχημένο περσινό εγχείρημα.

 Θα γίνονται 3 προπονήσεις την εβδομάδα ενώ η συνδρομή ορίζεται οπως και πέρσι στα 10 ευρω.

 Στους νεαρούς αθλητές θα παρεχεται σε περίπτωση τραυματισμού δωρεάν αποκατάσταση απο τον φυσικοθεραπευτή και πρόεδρο του τμήματος καλαθοσφαίρισης κ. Γκαβανόζη ενώ και φέτος θα γίνουν τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της σεζόν απο τον γυμναστή της ομάδας κ. Καννά με ελάχιστο κόστος συμμετοχής.

  Αμέσως μετα το πρώτο καλωσόρισμα θα χωριστούν τα τμήματα και θα καθοριστούν οι ωρες και οι ημέρες των προπονήσεων.

     Καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: