Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ)


Έτοιμοι για το τζάμπολ

24 ώρες απομένουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος των παίδων. Ο νομός Σερρών έχει 8 εκπροσώπους στη διοργάνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και το serresbasket ζήτησε από τους προπονητές των ομάδων ένα σύντομο σχόλιο σχετικά με τους στόχους που έχουν θέσει για τη φετινή σεζόν.

Ιωαννίδης Μάκης (Ρούπελ Σιδηροκάστρου): «Μας έφυγαν λόγω ηλικίας 2 ψηλοί παίκτες και δεν ενισχυθήκαμε ιδιαίτερα.Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ». 

Πεχλιβάνης Κώστας (Ορφέας Ν. Σκοπού): «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε μικρές ηλικίες παικτών. Ουσιαστικά προσπαθούμε να ετοιμάσουμε τα παιδιά για τα επόμενα τρία χρόνια. Στόχος μας φέτος είναι οι αθλητές να  αποκομίσουν παραστάσεις μέσα από τα παιχνίδια που θα τους ωφελήσουν στο μέλλον».

Χρυσανθίδης Βασίλης (Ίκαροι): «Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για τους αθλητές μας. Το βασικό είναι τα παιδιά να χαρούνε το μπάσκετ και να εξελιχθούνε».

Καλάης Μίλτος (Βισάλτης Νιγρίτας): «Ξεκίνησα μια προσπάθεια εδώ και 3-4 χρόνια να δημιουργήσω μια ομάδα μπάσκετ στην περιοχή. Είμαστε πρωτάρηδες στη διοργάνωση. Έχουμε στην ομάδα αθλητές που είναι γεννηθέντες το 2001. Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες και να συνηθίσουμε να παίζουμε με διαιτητή στο γήπεδο, έτσι ώστε του χρόνου να είμαστε σε κανονικό επίπεδο».

Σαμαράς Βαγγέλης (Πανσερραϊκός): «Πρώτος στόχος είναι να παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ και μετά να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν αγχώνουμε τα παιδιά. Θέλουμε οι αθλητές μας να επανδρώσουνε στο μέλλον την ανδρική ομάδα».

Δώδος Κώστας (Α.Ο.Σ): «Είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Υπάρχουν 2-3 παίκτες που ακολουθούνε την ομάδα από πέρυσι, ενώ φέτος προωθήσαμε παιδιά μικρότερης ηλικίας. Δυστυχώς υπάρχει το πρόβλημα με τις ώρες των προπονήσεων και την εκγύμναση των παιδιών εξαιτίας της έλλειψης γηπέδων και λόγω των σχολικών υποχρεώσεων. Θεωρώ ότι σε αυτό το στάδιο το ενδιαφέρον πρέπει να επικεντρώνεται στην ατομική βελτίωση του παιδιού ως αθλητή, αλλά και ως ατόμου γενικότερα».

Βάκας Νίκος (Ηράκλεια): «Θέλουμε κάθε χρόνο να τα πηγαίνουμε και καλύτερα. Στόχος μας είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός. Άμα βγει κάποιος αθλητής και προχωρήσει τότε αυτό θα είναι ευχάριστο».

Οικονόμου Γιώργος (Α.Ε.Σ): «Στόχος μας μας είναι τα παιδιά να χαρούνε το μπάσκετ και πάνω απ' όλα να είναι γεροί οι καλαθοσφαιριστές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: