Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Β' ΦΑΣΗ)


Σε άλλη διάσταση

Α.Ο.Σ - Ελληνικό: 26-65

Τελείωσε το ταξίδι του Α.Ο.Σ στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου. Το «τριφύλλι» φιλοξένησε σήμερα στο ΔΑΚ Σερρών το πανίσχυρο Ελληνικό που μετέτρεψε τον αγώνα σε παρασταση για ένα ρόλο. Οι αθλήτριες του Νίκου Κηρύκου προσπάθησαν να χαρούν αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Οι «πράσινες» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 στις 12 Οκτωβρίου με τον Ναύαρχο Βότση.


Σχετικά με την εξέλιξη του σκορ οι φιλοξενούμενες από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο θέλησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο παρκέ και τα κατάφεραν (2-7, 4:44), με την εναρκτήρια περίοδο να λήγει 5-13.

Το «τριφύλλι» αντιμετώπισε προβλήματα στον επιθετικό τομέα και στο δεύτερο δεκάλεπτο λόγω της ασφυκτικής πίεσης των φιλοξενούμενων στο κατέβασμα της μπάλας. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με τις Αθηναίες να έχουν μπει για τα καλά στη θέση του οδηγού (9-26).


Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχες βελτιώθηκαν στο σκοράρισμα, αλλά το Ελληνικό ήταν ανώτερο στο γήπεδο διευρύνοντας το προβάδισμά του (21-43).

Η τέταρτη περίοδος έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα και η τελική διαφορά έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη.

Σχόλιο από serresbasket: Λυπηρό το θέαμα στις κερκίδες. 50 άτομα όλα κι όλα βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων για να παρακολουθήσουν τη συνάντηση ανάμεσα στον Α.Ο.Σ και το Ελληνικό που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στη χώρα μας. Μάλιστα στον αγώνα δεν υπήρχε εισιτήριο. Μετά πως να πάμε μπροστά σε αυτή την πόλη;

Το σημερινό παιχνίδι θα μεταδοθεί αύριο στις 6.30 μ.μ. σε μαγνητοσκόπηση από το ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Διαιτητές: Τζιβελεκίδου - Τζιοπάνος

Δεκάλεπτα: 5-13, 9-26 (ημ.), 21-43, 26-65

Α.Ο.Σ (Κηρύκος): Μαραγκού 10, Τόγα 3 (1), Μπακιρτζίδου Μ. 1, Τζιαμπάζη 5 (1), Χωλοπούλου Ν. 4, Χωλοπούλου Μ. 3, Γκλεζάκη, Πρόικου, Δεινοπούλου, Μπακιρτζίδου Κ.

Α.Ε.Σ.Ε.Λ (Καπογιάννη): Παπαμιχαήλ 6, Σταμάτη 13 (3), Καλογήρου 2, Κοσμά 4, Μαγκλάρα 6, Νικολαΐδου 6, Χαλιβέρα 2, Τζόνσον 7, Μπόνη 7 (1), Φουράκη Β. 4, Φουράκη Σ. 8, Μπαλτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: