Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Μακαράς στα «λιοντάρια»!

Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα το σημερινό ρεπορτάζ του serresbasket, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Γιώργος Μακαράς αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από 17 χρόνια ενισχύοντας τον Πανσερραϊκό!

Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής κατά το παρελθόν αποτέλεσε μέλος της θρυλικής ομάδας της Θύελλας Σερρών (μετέπειτα Α.Ε.Σ) που είχε λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής τη σεζόν 1985-86.



Τον επόμενο χρόνο ο Γιώργος Μακαράς έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του εξασφαλίζοντας μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ευρώπης στη Γενεύη το 1991, ενώ ως παίκτης των «ασπρόμαυρων» γεύτηκε και τη χαρά της κατάκτησης του πρωτάθληματος Ελλάδας το 1992.



Μετά τον δικέφαλο του Βορρά ο διεθνής φόργουορντ μετακόμισε στην Αθήνα φορώντας με επιτυχία τη φανέλα του Περιστερίου έως την αγωνιστική περίοδο 1996-97.

Η παρουσία του Γιώργου Μακαρά στους «κόκκινους» αναμένεται να δώσει μια θετική αύρα στα «λιοντάρια», με τους ανθρώπους της ομάδας να προσεγγίζουν έναν Αθλητή - Κεφάλαιο για τη Σερραϊκή Καλαθοσφαίριση, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια είχε αποτραβηχθεί από τα μπασκετικά δρώμενα.



Σχόλιο από serresbasket: Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Είχα την ευκαιρία να πάρω συνέντευξη από τον Γιώργο Μακαρά πριν κάποια χρόνια. Άνθρωπος χαμηλών τόνων που αγαπάει το μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: