Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανέτοιμος...

Παρά το γεγονός ότι αγωνίσθηκε δίχως 4 παίκτες στη σύνθεσή του (Τεβετζίδη, Κατσικά, Πεχλιβάνη, Τοπούζη) ο Ορφέας διέλυσε τους Τιτάνες Δράμας δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν τη μεθεπόμενη Κυριακή με τον Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της σημερινής φιλικής αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι αρχικά αιφνιδίασαν τους «ασπρόμαυρους» (4-8). Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους στο παρκέ σημειώνοντας 9-0 σερί (13-8). Η περίοδος έκλεισε με 19-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Φώτη Κοκολιού κατόρθωσε να ανεβάσει τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (35-24, 3:50) και η περίοδος ολοκληρώθηκε με 44-30.


Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ορφέας ήταν εντυπωσιακός σκοράροντας συνεχώς, με τους Δραμινούς να βιώνουν έναν εφιάλτη στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού (73-39).

Στη τέταρτη περίοδο οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο +40 (79-41, 85-47), με το ματς να λήγει τελικά 87-49.

Διαιτητές: Γιαννούλης - Τσακιρίδης

Δεκάλεπτα: 19-15, 44-30 (ημ.), 73-39, 87-49

Ορφέας (Κοκολιός): Ντίκογλου 7, Κουτσιαντζής 6 (2), Σουλούγκας 17 (3), Κηπουρός 11, Καβαργύρης 10, Καδής 14 (3), Χατζηπέτρου 12, Ιωσηφίδης 2, Γκουτζιομήτρος 6, Τσανάκας.

Σχόλιο από serresbasket: Λίγο έλειψε να λάβει πρόωρα τέλος η φιλική συνάντηση μεταξύ του Ορφέα και των Τιτάνων, αφού στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Γκουτζιομήτρος δέχθηκε κλωτσιά από αθλητή των φιλοξενούμενων. Ο φόργουορντ των «ασπρόμαυρων» τραυματίσθηκε στο δεξί πόδι και δεν αγωνίσθηκε στην επανάληψη.

Μάλιστα αυτό το αρνητικό γεγονός θύμωσε τους καλαθοσφαιριστές του Φώτη Κοκολιού και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας ισοπέδωσε τους Δραμινούς.

Και οι 10 παίκτες που αγωνίσθηκαν έκαναν εξαιρετική δουλειά στο παρκέ.

Ένα περίεργο σχήμα και μάλιστα για αρκετή ώρα χρησιμοποίησε ο προπονητής των γηπεδούχων (Σουλούγκας - Κουτσιαντζής - Ιωσηφίδης - Ντίκογλου - Καβαργύρης), το οποίο λειτούργησε καλά.

Ξεκίνησε εντατικές θεραπείες ο Κώστας Πεχλιβάνης. Πολύ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του 35 χρονου καλαθοσφαιριστή στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Τη Δεύτερα αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων ο Θανάσης Τοπούζης.

Κίνδυνος να χάσει όλη τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Κατσικάς. Ο σέντερ των «ασπρόμαυρων» νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ενισχύσει τον Ορφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: