Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΦΟΡΑ


Toυρνουά Μπάσκετ 3x3 στην Πεντάπολη

Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 θα λάβει χώρα στην Πεντάπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με τη διοργάνωση.

«Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά διοργανώνει 3Χ3 Basketball για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 χρονών στο χωριό της Πεντάπολης. Η εκδήλωση αυτή είναι μία συνδιοργάνωση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Εμ. Παππά και θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 18 (από τις 09:00 - 14:00) και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου (από τις 10:00 – 13:30) στην κεντρική πλατεία της Πεντάπολης.

Για δύο μέρες το χωριό της Πεντάπολης και γενικότερα ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά θα γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό, αφού παιδιά διαφόρων ηλικιών από όλο το Νομό Σερρών θα πάρουν μέρος στο Τουρνουά. 
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αν αγωνίζονται σε συλλόγους ή όχι. Τα παιδιά λοιπόν θα κάνουν 3άδες ή 4άδες του ίδιου φύλλου και της ίδιας ηλικίας (υπάρχουν πληροφορίες στο σχετικό έντυπο) και θα το παραδώσουν είτε στον Δήμο είτε στους γυμναστές των σχολείων τους ή στους καθηγητές των Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου για να επισημοποιήσουν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν το έντυπο ακόμα και την ίδια μέρα του Τουρνουά. Επίσης αν κάποιο παιδί θέλει να πάρει μέρος και δεν έχει ομάδα μπορεί να έρθει την ημέρα του Τουρνουά και να του βρουν ομάδα εκείνη την ώρα οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.
 
Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν αναψυκτικά, Donuts και παγωτά. Εκτός από τους αγώνες που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια δώρα για τα παιδιά. Επίσης θα γίνουν διαγωνισμοί για τους γονείς και άλλους ενήλικους που θα βρίσκονται στο χώρο. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ), αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν μετάλλια και δώρα. Επιπρόσθετα θα γίνουν και κληρώσεις για επιπλέον δώρα. 
 
Για τα παιδιά του Δήμου μας που δεν θα έχουν μέσο μετακίνησης για να πάνε στην Πεντάπολη, αλλά και για να επιστρέψουν, θα υπάρχει λεωφορείο ΔΩΡΕΑΝ που θα μετακινεί τα παιδιά από όλα τα χωριά του Δήμου. 
   
Πληροφορίες : 2321352685 – 6947528969 (Σπανός Παναγιώτης)

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΟΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: