Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ΠΑΙΔΕΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Μόνοι στο «ρετιρέ» οι Ίκαροι

Ίκαροι - Πανσερραϊκός: 51-47

Γεμάτοι ικανοποίηση έφυγαν από το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων οι πολυπληθείς φίλαθλοι που εδώσαν απόψε το «παρών» στη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των Ικάρων και του Πανσερραϊκού. Ο κόσμος θαύμασε τους αθλητές και των 2 ομάδων, οι οποίοι φανέρωσαν στο παρκέ αρκετό από το ταλέντο τους αποσπώντας μετά το τέλος του αγώνα το θερμό χειροκρότημα των φίλων του μπάσκετ.

Το ματς όπως αναμενόταν πριν το τζάμπολ ήταν ντέρμπι. «Κυανοκίτρινοι» και «κόκκινοι» πάλεψαν σκληρά για την τελική επικράτηση με τους γηπεδούχους να κατακτούν δίκαια τη σπουδαία νίκη.

Οι Ίκαροι προηγήθηκαν με 45-35 πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης. Τα «λιοντάρια» δεν τα παράτησαν μειώνοντας στους 4 πόντους. Οι γηπεδούχοι όμως διατήρησαν τη ψυχραιμία τους εξασφαλίζοντας το πολύτιμο ροζ φύλλο.

 

Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισαν οι: Φραγκούλης 15 (4) και Κάτος 13(3), ενώ από την πλευρά των ηττημένων διακρίθηκε ο Μπόζης 15 (3).

Σχόλιο από SerresBasket: Μόνοι στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας έμειναν οι Ίκαροι στο φινάλε του πρώτου γύρου. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν στο σημερινό παιχνίδι.

Τα κατευθυνόμενα «εμπρηστικά» ρεπορτάζ που αποσκοπούν στη δημιουργία κλίματος πόλωσης και μάλιστα παραμονές αγώνα σαφέστατα κάνουν κακό στο σερραϊκό μπάσκετ.






Διαιτητές: Δημάδης - Νέδογλου Α.
  
Δεκάλεπτα: 9-12, 24-23 (ημ.), 40-35, 51-47


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΚΑΡΟΙ 14

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 13

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 12

Α.Ε.Σ 11

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 10

Α.Ο.Σ 9

ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ 8

ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ 7

* ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/11/2014): ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ - Α.Ο.Σ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΙΚΑΡΟΙ, Α.Ε.Σ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: