Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Πρόβλημα στη γραμμή των ψηλών

Η έλλειψη συγκέντρωσης για 40 λεπτά στοίχισε στον Ορφέα, ο οποίος γνώρισε αναπάντεχη ήττα από τη Σταυρούπολη βάσει και της εξέλιξης που είχε το παιχνίδι.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουνε οι «ασπρόμαυροι» αυτή την εβδομάδα προκειμένου την Κυριακή να παρθεί το ροζ φύλλο αγώνος στη δύσκολη αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη.

Ο Φώτης Κοκολιός «πονοκεφαλιάζει», αφού αντιμετωπίζει σοβαρά πρόβλημα όσο αφορά τους ψηλούς μια και τα νέα ήταν δυσάρεστα για τον Χατζηπέτρου. Ο σέντερ της σερραϊκής ομάδας υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι o έμπειρος καλαθοσφαιριστής υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και ως εκ τούτου θα απέχει από την αγωνιστική δράση για διάστημα ενός μήνα.



Εκτός του Χατζηπέτρου ο τεχνικός του Ορφέα δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Τοπούζη, Τεβετζίδη και Κατσικά, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στο ματς με τους Καβαλιώτες θα υπάρξουν «αλχημείες» με Κηπουρό, Ντίκογλου και Καβαργύρη (ταλαιπωρείται από πυρετό ο τελευταίος, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δώσει το «παρών» στη μεθαυριανή συνάντηση).

Τέλος να σημειωθεί ότι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διοργανώνει ο Ορφέας με δώρο μία μηχανή καφέ εσπρέσο ''Dolce Gusto'' (κάθε λαχνός τιμάται 1 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: