Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ΕΦΗΒΟΙ, ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Διαφορά επιπέδου

Πανσερραϊκός - Τιτάνες Δράμας: 68-89

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα υπέστη ο Πανσερραϊκός στη τελική φάση του πρωταθλήματος. Τα «λιοντάρια» φιλοξένησαν τους Τιτάνες στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας αποτυγχάνοντας να κερδίσουν τους Δραμινούς.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή στη θέση του οδηγού (8-13). Οι «κόκκινοι» αντέδρασαν παροδικά προσπερνώντας στο σκορ (14-13, 4:51), αλλά οι Τιτάνες επιστρατεύοντας άμυνα ζώνης 2-3 και με συνετές επιλογές στην επίθεση απέκτησαν προβάδισμα 8 πόντων (16-24, 1:10). Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 19-24.


Στη δεύτερη περίοδο ο Πανσερραϊκός προσπαθούσε να κοντράρει στα ίσια τους αντιπάλους του (30-35, 3:06), οι οποίοι όμως ήταν ανώτεροι στο παρκέ σημειώνοντας 0-12 σερί. Το δεκάλεπτο έληξε 30-47.

Στη τρίτη περίοδο δεν άλλαξε κάτι στο σκηνικό της αναμέτρησης. Οι Τιτάνες ήταν κυρίαρχοι εντός των 4 γραμμών του γηπέδου (34-55, 6:45) και το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 52-71.

Στη τέταρτη περίοδο η διαφορά ανέβηκε στο +24 (55-79, 6:34) και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Σχόλιο από SerresBasket: Η διαφορά επιπέδου μεταξύ Πανσερραϊκού και Τιτάνων ήταν εμφανής στο γήπεδο. Οι Δραμινοί επικράτησαν δίκαια των «λιονταριών».

Φανταστικό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Πεδίκης. Ο σέντερ των Τιτάνων πέτυχε 23 πόντους. Παίκτης με καλό σωματότυπο και γρήγορα πόδια. Ο Γρηγοριάδης ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος. Γκαρντ που έχει λαμπρό μέλλον.

Ο Πάσιος βοήθησε τον Πανσερραϊκό στο πρώτο μέρος της συνάντησης, ενώ ο Σιδερίδης ανέβασε την απόδοσή του μετά το 20'.

Στο 34' σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον Πάσιο (Πανσερραϊκός) και τον Πεδίκη (Τιτάνες). Στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν προπονητές και αθλητές και από τους δύο πάγκους, ενώ στην κερκίδα υπήρξε σύρραξη μεταξύ Σερραίων και Δραμινών φιλάθλων και λίγο έλειψε τα πράγματα να λάβουν πολύ άσχημη τροπή. 

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση ηρέμησε τόσο στο παρκέ, όσο και στη κερκίδα. Πάσιος και Πεδίκης αποβλήθηκαν από τους διαιτητές, ενώ δόθηκαν και τεχνικές ποινές στους πάγκους των ομάδων. Και μη χειρότερα σε παιχνίδι εφηβικού πρωταθλήματος.

Λόγω της δυνατής βροχής έπεφτε νερό εντός του γηπέδου από την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου και συχνά-πυκνά σκουπίζονταν το παρκέ με πετσέτες για να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός.

Διαιτητές: Δημάδης - Τσακιρίδης

Δεκάλεπτα: 19-24, 30-47 (ημ.), 52-71, 68-89

Πανσερραϊκός (Ρούλης): Μπόζης 5 (1), Μωϋσίδης 7, Σιδερίδης 25 (2), Πάσιος 16, Παπαϊωάννου 1, Δάφκος 7, Σαμαράς 7, Μαγγάογλου, Τσιαντής, Ιωαννίδης.

Τιτάνες (Γρηγοριάδης): Γαϊτάνης 7 (1), Θεολογίδης 5, Κακατσίδης 4, Γρηγοριάδης 30 (3), Παρλακίδης 10, Χατζόπουλος 2, Πεδίκης 27, Σαββαΐδης 2, Μπάζιος, Δημούδης, Μελιάδης, Παναγιώτου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: 68-89

ΡΕΠΟ: ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 2

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2*

* Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/2/2015): Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ

3 σχόλια:

Sportheo είπε...

ΤΟ ΣΚΟΡ ΈΛΗΞΕ 70-87! ΚΑΙ ΟΧΙ 68-89! ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΥ ΈΧΑΣΕΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΙΔΗ! ΣΤΟ ΆΘΡΟΙΣΜΑ ΠΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΙΝΑΤΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΒΓΑΖΕΙ 87!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το τελικό σκορ είναι 68-89. Για να μη κάνω λάθος ρώτησα τον κομισάριο του αγώνα, κ. Γιαβρή, ο οποίος επιβεβαίωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα για τους 70 πόντους του Πανσερραϊκου και το τελευταίο καλάθι του Σιδερίδη, το καλάθι μέτρησε, αλλά σε ερώτηση των ανθρώπων του Πανσερραϊκου στον κομισάριο αυτός απάντησε ότι προηγουμένως είχαν προστεθεί κακώς 2 πόντοι στους γηπεδούχους.

Tώρα όσο αφορά τους πόντους των Τιτάνων κάπου μου ξέφυγε ένα καλάθι.

Sportheo είπε...

Καλά για να το επιβεβαιώνει ο κομισάριος.Πάντως επειδή ήμουν στο γήπεδο δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο.