Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Σημαντικές κινήσεις

Ο Πανσερραϊκός κάνει διαρκώς βήματα μπροστά και οι υπεύθυνοι των «λιονταριών» δουλεύουν νυχθημερόν προκειμένου η ομάδα να οργανωθεί στο μέγιστο βαθμό σε όλα τα επίπεδα.

Στην οικογένεια των «κόκκινων» εντάχθηκαν δύο νέοι άνθρωποι και συγκεκριμένα, ο κ. Κουνούπης Τάσος και ο κ. Σταυρόπουλος Δημήτρης.


Ο πρώτος είναι γυμναστής και μάλιστα χτες υπό τη δική του εποπτεία πραγματοποιήθηκαν σωματομετρικές εξετάσεις σε όλους τους αθλήτες του Πανσερραϊκού (μικρούς και μεγάλους), ενώ ο δεύτερος αποτελεί καινούργιο μέλος του προπονητικού τιμ των ακαδημιών προερχόμενος από μπασκετική οικογένεια μια και είναι γιος του Νίκου Σταυρόπουλου, νυν τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και παλαιμάχου καλαθοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων».


Λίαν συντόμως αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον Πανσερραϊκό σχετικά με την έναρξη συνεργασιών με συλλόγους της Α1, αλλά και του εξωτερικού (για το σχετικό θέμα το SerresBasket σας είχε ενημέρωσει εδώ και καιρό). Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας από τους «συμμάχους» των «λιονταριών».


Δεν υπάρχουν σχόλια: