Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Άνοιξε η όρεξή τους»

Οι συνεχόμενες νίκες έχουν ανοίξει την όρεξη των αθλητών του Στέργιου Ποργιόπουλου, οι οποίοι έχουν προσαρμοσθεί για τα καλά στα δεδομένα της κατηγορίας. Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στη κατακπλητική πορεία που έχουν χαράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Ο εντός έδρας αγώνας της Κυριακής με τον Μαντουλίδη θεωρείται πολύ σπουδαίος, αφού ο αντίπαλος θα έρθει στις Σέρρες για να παίξει τα «ρέστα» του. Οι Ίκαροι θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν το ροζ φύλλο αγώνος και να πραγματοποιήσουν έτσι ιδανικό φινάλε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Σαββίδης δεν θα ενισχύσει τους «κυανοκίτρινους» λόγω προβλήματος στο γόνατο (μάζεψε υγρό), ο Παπαδόπουλος θα λάβει μικρό χρόνο συμμετοχής μια και δεν ξεπέρασε ακόμη τον τραυματισμό του κάνοντας ατομικές προπονήσεις, ο Βουρλίδας ταλαιπωρείται από ίωση αλλά θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση, ενώ κανονικά θα αγωνισθεί ο Χορτομάρης. Όσο αφορά τον στρατευμένο Γεωργιανό ο ταλαντούχος γκαρντ θα είναι έτοιμος 100% να βοηθήσει την ομάδα στα μέσα του Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: