Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


«Ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να είναι άξιος σεβασμού»

Με στόχο τη νίκη θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη ο Πανσερραϊκός για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό. Τα «λιοντάρια» θέλουν να διακριθούν στο συγκεκριμένο θεσμό και στη μεθαυριανή αναμέτρηση θα προσπαθήσουν να φύγουν από την πόλη της Θράκης έχοντας το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος στις αποσκευές τους.


Σε περίπτωση που οι «κόκκινοι» κάνουν το διπλό θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης κάτι που σαφώς δεν μπορεί να περάσει εύκολα απαρατήρητο.

Ο Σπύρος Ιωαννίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γεωργιανού, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.


Όσο αφορά τα υπόλοιπα νέα η διοίκηση του Πανσερραϊκού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διαιτησία στους αγώνες πρωταθλήματος με τον Αστέρα Καβάλας γνωστοποιώντας ότι ζήτησε από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ την εξαίρεση του κ. Δημάδη από τα παιχνίδια των «κόκκινων».

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Δυστυχώς στους δύο κρίσιμους αγώνες τύχαμε κάκιστης και πρωτοφανής διαιτησίας : 30/11/2014 "Αστέρας Καβάλας - Πανσερραϊκός 70-67" με αποβολή του προπονητής μας στο 12' και λάθος αποφάσεις των διαιτητών καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα όπως και του αγώνα του περασμένου Σαββάτου 7/2/2015 στην έδρα μας "Πανσερραϊκός - Αστέρας Καβάλας 82-80" με επανειλημμένα πάλι λάθος αποφάσεις και ειδικά τα τελευταία δευτερόλεπτα (30'' με την μπάλα δική μας και σκορ 80-78) χρεωθήκαμε αντιαθλητικό φάουλ που μόνο οι ίδιοι είδαν μας στέρησαν την νίκη με την διαφορά που χρειαζόμασταν.

Επίσης να σημειωθεί ότι στον πρώτο αγώνα τύχαμε διαιτητές μη αξιολογημένους από την Καβάλα ενώ στον δεύτερο αγώνα εντός της έδρας μας αξιολογημένους διαιτητές αυτή την φορά (ο ένας από τον σύνδεσμο της Καβάλας).

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα είναι αυτός ο λόγος που θα μας στερήσει την άνοδο μας στην Γ' Εθνική.

Σήμερα 10/2/2015 στάλθηκε η επιστολή για την εξαίρεση του διαιτητή "κ. Δημάδη Δήμου" από όλους τους αγώνες της καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού για τον λόγο ότι επανειλημμένα με της λάθος αποφάσεις του κατά την διάρκεια των αγώνων δημιουργεί ένταση και θεωρείται υπεύθυνος τόσο για την ένταση που δημιουργείται στους παίκτες και στην κερκίδα όσο και για το αποτέλεσμα των αγώνων εις βάρος μας !

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να είναι άξιος σεβασμού.

Η Διοίκηση του Ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης
Βλάχος Σωτήρης & Γκαλίδης Γιώργος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: