Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Εορταστική ατμόσφαιρα

Εορταστική ήταν ατμόσφαιρα σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ανδρική ομάδα του Πανσερραϊκού ήταν πλούσιο για τους φιλάθλους: φιλικός αγώνας ανάμεσα στα τμήματα υποδομής των «λιονταριών» και του ΠΑΟΚ, διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων, κοπή της πίτας των «κόκκινων», κληρώσεις δώρων κ.α.



Από πλευράς Πανσερραϊκού τον λόγο πήρανε οι «μπροστάρηδες» της ομάδας, κ. Βλάχος και κ. Γκαλίδης, με τον πρώτο να ανακοινώνει και επισήμως στον κόσμο την έναρξη της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ευχαριστώντας τους ανθρώπους του συλλόγου της Θεσσαλονίκης για την καλή διάθεση που έδειξαν έτσι ώστε να γίνει το φιλικό παιχνίδι στο ΔΑΚ Σερρών. 

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο κ. Νίκος Σταυρόπουλος (για αρκετή ώρα κουβέντιασε με τον παλιό του συμπαίκτη Γιώργο Μακαρά) ευχαρίστησε τους υπεύθυνους των «κόκκινων» για τη φιλοξενία προσφέροντάς τους αναμνηστικά δώρα.


Για την ιστορία ο «δικέφαλος» του Βορρά κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 43-76.

Διαιτητές: Οικονόμου - Νέδογλου Ζ.

Δεκάλεπτα: 9-24, 21-33 (ημ.), 33-52, 43-76

Πανσερραϊκός (Ιωαννίδης, Ρούλης, Σαμαράς): Σαμαράς 1, Σιδερίδης 11 (1), Δάφκος 2, Ιωαννίδης Δ. 5 (1), Καμήλαλης 2, Ιωαννίδης Κ. 4, Πάσιος 9, Πλατνάρης 2, Μωϋσίδης 5, Παπαϊωάννου 2, Χατζής, Βασιλειάδης, Νίσκας, Μπόζης, Τσιάγκας, Τζουμαλάκης, Καρυπίδης, Βογιατζής.


ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Νικολαΐδης 6 (1), Γιανναράς 9, Φυλακτός 6, Λαζαρίδης 5, Βλαγκόγιας 8, Γκούμας 4, Καραγιώργος 6, Καμπουρίδης 15, Παπαγεωργίου 2, Ζαμπάκης 7, Βασιλείου 2, Νικητιανός 2, Σουλτάνης 2, Σουδραμάνης 2, Ιορδανίδης, Κούρογλου, Αθανασίου.


Στο διαγωνισμό των τριπόντων νικητής ανεδείχθη ο αθλητής του Πανσερραϊκου, Μπάμπης Σιδερίδης, ενώ στον αντίστοιχο διαγωνισμό των καρφωμάτων διακρίθηκε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Καμπουρίδης. Στους δύο παίκτες δόθηκαν δώρα.