Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΛΕΪ-ΑΟΥΤ, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Στην «εντατική»...

Αρίων Ξάνθης - Α.Ο.Σ: 70-49

Βαριά εκτός έδρας ήττα υπέστη ο Α.Ο.Σ, ο οποίος έχασε στη Ξάνθη από τον Αρίωνα σε έναν πολύ καθοριστικό αγώνα.

Οι «πράσινοι» έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, κατορθώνοντας μάλιστα να προηγηθούν στο εναρκτήριο δεκάλεπτο της συνάντησης, ενώ η επόμενη περίοδος έκλεισε με 35-29.


Στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» δεν στάθηκε δυνατό να κοντράρει τους γηπεδούχους και μοιραία ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Άγγελου Μπετιχαβά.

Πλέον ο Α.Ο.Σ για να φτάσει στη κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-άουτ (7η στη διοργάνωση) και να έχει αρκετές ελπίδες παραμονής στην Α1 πρέπει να κερδίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με διαφορά άνω των 43 πόντων (θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ του Α.Ο.Σ, του Αρίωνα και του Εθνικού). 

Σε περίπτωση που ο Α.Ο.Σ επικρατήσει των Θρακιωτών με διαφορά από 12 έως 43 πόντους τότε θα καταταγεί δεύτερος στη διαδικασία των πλέι-άουτ (8ος στη διοργάνωση). Σε κάθε άλλη περίπτωση οι «πράσινοι» θα καταλάβουν την ένατη θέση στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον πέσει μία ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τη Γ' Εθνική, τότε ο ένατος της Α1 θα πέσει στην Α2. Εάν πέσουν δύο σωματεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τη Γ' Εθνική, τότε ο όγδοος και ο ένατος θα πάρουν το δρόμο για τη χαμηλότερη κατηγορία, ενώ σε ενδεχόμενη πτώση τριών συλλόγων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τη Γ' Εθνική, τότε και οι τρεις ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία των πλέι-άουτ της Α1 θα υποβιβασθούν στην Α2.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ - Α.Ο.Σ: 70-49

ΡΕΠΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 6 (267-245)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 5 (192-192)

Α.Ο.Σ 4 (155-177)

* ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/3/2015): Α.Ο.Σ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: