Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

EUROLEAGUE FANTASY CHALLENGE (ΠΛΕΪ-ΟΦ, 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Δόξα και τιμή στον Πρωταθλητή

Το πρωτάθλημα της Serresbasket League ολοκληρώθηκε. Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η labra3038 που είχε ως διαχειριστή τον Θάνο Λαμπρακόπουλο από την Αττική. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα AO SERRWN που είχε ως «εγκέφαλο» τον Χρήστο Λαδιά, ενώ στη τρίτη θέση τερμάτισαν οι MACEDONIAN LIONS, η ομάδα του ιδρυτή της Λίγκας.

Συγχαρητήρια στον νικητή, ο οποίος εντός των προσεχών ημερών θα λάβει ένα δωράκι ως επιβράβευση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζω την επόμενη σεζόν οι ομάδες να αυξηθούν. Την Κυριακή 17 του Μάη ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της Euroleague προσκαλώ όλα τα μέλη της Serresbasket League να παρακολουθήσουμε μαζί το σπουδαίο παιχνίδι και να συζητήσουμε για μπάσκετ σε κάποιο σπορ-καφέ της πόλης των Σερρών.

Σύντομα προφίλ των καθοδηγητών των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις 1-3

Θάνος Λαμπρακόπουλος (labra3038)

1. Αγαπημένη Ελληνική Ομάδα: ΠΑΟ

2. Αγαπημένη Ευρωπαϊκή Ομάδα (πλην ελληνικής): Λαμποράλ Κούτσα

3.Αγαπημένος καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στη φετινή διοργάνωση της Euroleague: Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης) - Τζαμέλ Μακλίν (Άλμπα Βερολίνου)

Χρήστος Λαδιάς (AO SERRWN)

1. Αγαπημένη Ελληνική Ομάδα: ΠΑΟ

2. Αγαπημένη Ευρωπαϊκή Ομάδα (πλην ελληνικής): Μακάμπι Τελ Αβίβ

3.Αγαπημένος καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στη φετινή διοργάνωση της Euroleague: Δημήτρης Διαμαντίδης (ΠΑΟ) - Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ)

Κώστας Μπαζιργιάννης (MACEDONIAN LIONS)

1. Αγαπημένη Ελληνική Ομάδα: Η ομάδα του «Θεού»

2. Αγαπημένη Ευρωπαϊκή Ομάδα (πλην ελληνικής): ΤΣΣΚΑ Μόσχας

3. Αγαπημένος καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στη φετινή διοργάνωση της Euroleague: Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)

Βαθμολογία 4ης Αγωνιστικής (Πλέι-οφ)


Τελική Βαθμολογία Serresbasket League

Δεν υπάρχουν σχόλια: