Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόφαση «βόμβα»: Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Πρόεδρο των Ικάρων!

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επεβλήθη στον Πρόεδρο των Ικάρων, κ. Αριστείδη Αθανασιάδη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας basketblog.gr (http://tinyurl.com/nyhv62u).

Bάσει της συγκεκριμένης δημοσίευσης το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών εκδίκασε τις μηνύσεις που είχαν υποβάλει σε βάρος του προπονητές και παίκτες που πέρασαν από την ομάδα και δεν εξοφλήθηκαν και του επέβαλε σε πρώτο βαθμό την ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή, χωρίς να του αναγνωρίσουν έστω το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. 

Οι προπονητές Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και Φώτης Κοκολιός και οι παίκτες Κώστας Πεχλιβάνης, Σταύρος Ιωσηφίδης, Μίλος Παβλίσεβιτς και Χαράλαμπος Βοϊβατόπουλος είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη μη καταβολή δεδουλευμένων κατ' εξακολούθηση, ενώ τον ερχόμενο Οκτώβριο έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση άλλων δύο παρόμοιων υποθέσεων.

Σχόλιο από SerresBasket: Τέτοιου είδους ειδήσεις σαφώς και προκαλούν προβληματισμό σχετικά με το παρόν και το μέλλον του τοπικού μπάσκετ και την πορεία της σερραϊκής καλαθοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: