Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ


Δημοπρασία Αγάπης

Δημοπρασία Αγάπης: από τις 28 έως τις 30 Μαΐου για την ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (http://www.kethis.gr/).

Διεκδικήστε μέσω του SerresBasket.gr την αυθεντική, συλλεκτική φανέλα του Αθλητή του ΑΡΗ, Αλέξανδρου Βεζένκοφ. 

Η «φανέλα των τίτλων» του «Αυτοκράτορα» παρουσιάσθηκε πριν από λίγες ημέρες από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και σε αυτήν απεικονίζονται τα 21 λάβαρα των τίτλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και η φανέλα του Κορυφαίου Έλληνα Καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών, Νίκου Γκάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φανέλα είναι υπογεγραμμένη από τον ηγέτη του ΑΡΗ και πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, Αλέξανδρο Βεζένκοφ.


Η διαδικασία θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου στις 10 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Μαΐου στις 11.30 μ.μ.Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία (επωνύμως) και να καταθέσει την προσφορά του είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του SerresBasket: kostasbazir@gmail.com είτε στέλνοντας μήνυμα στο inbox της επίσημης σελίδας του SerresBasket στο Facebook: https://www.facebook.com/serresbasket είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον αριθμό: 6979148067.


Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η δημοπρασία θα υπάρχει τακτική καθημερινή ενημέρωση σχετικά με το ύψος των προσφορών.

Τιμή εκκίνησης: 70€

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών αποτελεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται είναι το ΑΛΟΓΟ.

Μέσω της κίνησής του, μεταφέρει νευρομυϊκά στον αναβάτη με αναπηρία, φυσιολογικά πρότυπα βάδισης! Βελτιώνεται ο συντονισμός των κινήσεων, η ισορροπία, ο μυϊκός τόνος και η ψυχολογία του αναβάτη.Το ΚΕΘΙΣ είναι το δεύτερο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας στη χώρα και το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα. Εδρεύει στον Νέο Σκοπό Σερρών, σε εγκατάστασεις που πληρούν υψηλές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το Σεπτέμβρη του 2007 ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου.

Οι ιδρυτές και εργαζόμενοι (όλοι εθελοντές) είναι φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι, γυμναστές με ειδίκευση στη θεραπευτική ιππασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: