Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Αντίστροφη μέτρηση

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον Tελικό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενάντια στον Αστέρα Καβάλας.

Το κλίμα είναι καλό στις τάξεις των «λιονταριών» και η ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο παρκέ για να κατακτήσει το τρόπαιο και να ολοκληρώσει ιδανικά τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Οι Σερραίοι θέλουν να επαλάβουν την επιτυχία του 2013 όταν και είχαν σηκώσει τη «κούπα» για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου επικρατώντας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 80-68 στη Ξάνθη.


Πανσερραϊκος και Αστέρας Καβάλας συναντήθηκαν δύο φορές στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετρώντας από μία νίκη.

Οι «κόκκινοι» αναμένεται να έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, αφού ο σύνδεσμος του Πανσερραϊκού ''Che Guevara Club'' διοργανώνει δωρεάν εκδρομή με λεωφορείο για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα (7.30 μ.μ. αντί για 6 μ.μ.) λόγω της αναμέτρησης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ του ΚΑΟΔ και της ΑΕΚ που θα προηγηθεί χρονικά.

Στη δωδεκάδα του Πανσερραϊκού θα βρίσκονται 3 νεαροί καλαθοσφαιριστές, ο Κουτρουβέλης θα ενισχύσει κανονικά τα «λιοντάρια», ενώ ο Σπύρος Ιωαννίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μακαρά, ο οποίος αποχαιρέτισε τους «κόκκινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: