Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ενίσχυση με Ντίκογλου

Όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον Πανσερραϊκό (ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις, μεταγραφές) θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση των υπευθύνων της ομάδας που έχει προγραμματισθεί να γίνει το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.

Χτες οι «κόκκινοι» είχαν ανοιχτή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν και κάποιοι φοιτητές από τα ΤΕΦΑΑ, δύο εκ των οποίων άφησαν θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους των «λιονταριών», ενώ στη προπόνηση έλαβε μέρος και ο Σάκης Ντίκογλου. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ορφέα Ν. Σκοπού αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα «λιοντάρια» αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού.


Επίσης κοντά στα «λιοντάρια» βρίσκεται και ένας Θεσσαλονικιός σούτιγκ-γκαρντ με παραστάσεις από Γ' Εθνική.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού επιθυμεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση το φετινό καλοκαίρι, έτσι ώστε οι «κόκκινοι» να κερδίσουν την άνοδο, αλλά δεν θέλει επ' ουδενί λόγω ο Πανσερραϊκός να αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές που σκοπεύουν στην «αρπαχτή», σκεπτόμενη πάντα το παρόν και το μέλλον της ομάδας, όπως επίσης και τη στήριξη των παιδιών των ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: