Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

4 προσθήκες - 1 αποχώρηση

Ένας αθλητής, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τον Ορφέα Νέου Σκοπού έχοντας μάλιστα και αρχηγικό ρόλο στους «ασπρόμαυρους» επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα μετά από λίγα χρόνια απουσίας.

Ο Νούλης Καραμπατζιάκης θα βοηθήσει το σερραϊκό συγκρότημα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αποτελώντας ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τον Φώτη Κοκολιό που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον 30χρονο φόργουορντ με τον κατάλληλο τρόπο.

Επίσης, την ασπρόμαυρη φανέλα θα φορέσει ξανά ο Τριαντάφυλλος Χατζής. Ο 25χρονος Σερραίος γκαρντ αποχώρησε από τους Ικάρους και συμφώνησε να ενταχθεί στις τάξεις του Ορφέα.


Επιπροσθέτως, οι «ασπρόμαυροι» απέκτησαν και δύο καλαθοσφαιριστές από τον Πανσερραϊκό και συγκεκριμένα τους: Χρήστο Αποστόλου (21 ετών, γκαρντ, 1.83 ύψος) - Άρη Κοδρόπουλο (16 ετών, γκαρντ, 1.77 ύψος).

Τέλος, χώρισαν οι δρόμοι του Ορφέα και του Ανδρέα Γκουτζιομήτρου. Ο ταλαντούχος παίκτης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Σέρρες και δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη σερραϊκή ομάδα, με τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» να τον ευχαριστεί θερμά για τη προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: