Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γκουτζιομήτρος: «Ο Ορφέας και όλοι εσείς θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Το ήθος του αθλητή δεν φαίνεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά φαίνεται και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο Ανδρέας Γκουτζιομήτρος αποχώρησε πριν λίγο καιρό από τον Ορφέα Ν. Σκοπού, αφού ολοκλήρωσε στις σπουδές του στις Σέρρες.

Ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής μέσω προσωπικής επιστολής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον σύλλογο (ειδική αναφορά στον Πρόεδρο, κ. Γκαβανόζη), σε πρώην προπονητές και συμπαίκτες, αλλά και στους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το περιέχομενο της επιστολής που έλαβε και δημοσιεύει το SerresBasket έχει ως εξής:

«Ευχαριστήρια επιστολή, προς τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους πρώην συμπαίκτες μου στον Ορφέα Νέου Σκοπού. 

Κύριε Πρόεδρε, 

Μετά την τρίχρονη παρουσία μου στην ομάδα, φεύγοντας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εσάς που με εντάξατε στο δυναμικό της ομάδας, όπως και τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του που μου εμπιστεύτηκαν αγωνιστική θέση σ' αυτήν, καθώς και τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι όντας πολύ μεγάλοι και καταπληκτικοί παίκτες και αθλητές με βοήθησαν σημαντικά, αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες από τη συνεργασία μου μαζί τους και εμπλουτίζοντας το οπλοστάσιό μου για παραπέρα πορεία μου στο χώρο του μπάσκετ. 

Δεν θα αναφερθώ ονομαστικά γιατί δεν θέλω να αδικήσω κανέναν από τους πρώην πλέον συμπαίκτες μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που μας στάθηκαν στις καλές και κακές στιγμές μας. 

Ο Ορφέας και όλοι εσείς θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. 

Με αυτά τα εφόδια ξεκινώ μια νέα πορεία σε μια νέα ομάδα, την Ευκαρπία. 

Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με εμπιστεύτηκαν και να κάνω υπερήφανους και εκείνους και εσάς.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Ανδρέας Γκουτζιομήτρος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: