Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Πρόταση της ΕΟΚ για συμμετοχή του Ορφέα στη Β' Εθνική!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SerresBasket η ΕΟΚ άνοιξε την πόρτα της Β' Εθνικής για τον Ορφέα Ν. Σκοπού ύστερα και από την εξέλιξη που είχε η υπόθεση με τον ΚΑΟΔ, ο οποίος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε σήμερα τους διοικούντες των «ασπρόμαυρων» για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στην ανώτερη κατηγορία και τις τελευταίες ώρες γίνονται τιτάνιες προσπάθειες από τους υπεύθυνους της ομάδας, έτσι ώστε να εξασφαλισθούν οικονομικοί πόροι, προκειμένου ο Ορφέας να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στη διοργάνωση. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού ο σερραϊκός σύλλογος πρέπει να απαντήσει το συντομότερο δυνατό στην ΕΟΚ.

Σαφώς και η ενδεχόμενη παρουσία των «ασπρόμαυρων» στη Β' Εθνική θα είναι κάτι το πολύ σημαντικό για το τμήμα της ανδρικής καλαθοσφαίρισης και παράλληλα θα αποτελέσει ιστορικό γεγονός για την περιοχή του Νέου Σκοπού. Οι ιθύνοντες όμως του συλλόγου δεν θέλουν σε καμία περίπτωση η συμμετοχή του Ορφέα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής να γυρίσει ως «μπούμεραγκ».

Σχόλιο από SerresBasket: Παίκτες κλάσης που γνωρίζουν τη Β' Εθνική υπάρχουν στο ρόστερ του Ορφέα. Από εκεί και πέρα το οικονομικό σκέλος είναι πολύ σοβαρό. Μακάρι να γίνει το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: