Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τελεσίγραφο της ΕΟΚ στον Ορφέα - Υπερπροσπάθεια της διοίκησης

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Ορφέας, ο οποίος απο χτες είδε την πόρτα της Β' Εθνικής να ανοίγει διάπλατα γι' αυτόν.

Σήμερα το πρωί άνθρωπος της ομοσπονδίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Γκαβανόζη ενημερώνοντάς τον ότι μέχρι τις 2 μ.μ. πρέπει να του δώσει οριστική απάντηση αναφορικά με το κατά πόσο ο Ορφέας επιθυμεί να αγωνισθεί στην ανώτερη κατηγορία. 


Ο «ισχυρός» άνδρας των «ασπρόμαυρων» τόνισε από την πλευρά του στον εκπρόσωπο της ΕΟΚ ότι αυτό είναι φύσει αδύνατο μια και απαιτούνται λίγες ημέρες προκειμένου να κλεισθούν συμφωνίες με χορηγούς και παίκτες.

Από χτες το μεσημέρι οι ιθύνοντες του Ορφέα έχουν έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις και τα νέα από αυτό το μέτωπο είναι ως ένα βαθμό θετικά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Σύμφωνα με ένα πρόχειρο υπολογισμό χρειάζονται 20.000€ για την κάλυψη οδοιπορικών, διανυκτερεύσεων και για μεταγραφές 2 παικτών.

Αυτό που έχει συγκινήσει τους υπεύθυνους των «ασπρόμαυρων» είναι το γεγονός ότι δέχονται τηλεφωνήματα από άτομα που έχουν σχέση με το μπάσκετ και τα οποία τους παροτρύνουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για το καλό της σερραϊκής καλαθοσφαίρισης.

Σαφώς όμως οι παράγοντες της ομάδας δεν θέλουν να «βουλιάξει» ο Ορφέας. Ο Πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» ευελπιστεί ότι η ΕΟΚ δεν θα είναι τόσο πιεστική και θα τους δώσει το χρονικό περιθώριο για να απαντήσουν ως τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: