Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ











Συνεργασία Ηράκλειας και Ικάρων σε επίπεδο ακαδημιών

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Ικάρων Σερρών με την αντίστοιχη του Α.Ο. Ηράκλειας συνεργάζονται τόσο σε προπονητικό πλάνο όσο και στην φιλοσοφία απέναντι στο άθλημα που πρεσβεύουν.

 Οι Ακαδημίες, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπονήσεις, φιλικούς αγώνες (εντός και εκτός Νομού) αλλά και τουρνουά (3Χ3, Εσωτερικό Τουρνουά, Τουρνουά σε άλλες πόλεις) όπως επίσης και διαγωνιστικά παιχνίδια κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς με δώρα για τα παιδιά. 

Επίσης έχουν προγραμματίσει την παρακολούθηση αγώνων Α1 (ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων. Υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος είναι ο Σπανός Παναγιώτης επικεφαλής των Ακαδημιών της ομάδας των Ικάρων, που σε συνεργασία με τον Νίκο Βάκκα, ο οποίος κρατά ζωντανό το άθλημα του Μπάσκετ στην περιοχή της Ηράκλειας, προσπαθούν να μεταδώσουν την αγάπη τους για το μπάσκετ και να προσελκύσουν στο κλειστό γυμναστήριο της Ηράκλειας όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περιοχής και ήδη τα πρώτα δείγματα έχουν φανεί, αφού περισσότερα από 80 παιδιά είναι εγγεγραμμένα στην Ακαδημία. 

Κύριος εκφραστής αυτής της προσπάθειας ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Αρχοντίδης, ο οποίος είναι προπονητής και στις δύο Ακαδημίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: