Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Η μικρότητα και το «τρύπημα»

Ορφέας Ν. Σκοπού - Ίκαροι: 62-71


Σχόλιο από SerresBasket: Τα όσα έγιναν σήμερα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού προκάλεσαν αηδία στο SerresBasket κι έτσι δεν θα υπάρχει ρεπορτάζ για το σερραϊκό ντέρμπι το οποίο παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι.

Λίγα πράγματα όμως που πρέπει να γραφτούν...«Συγχαρητήρια» κύριε Νικολαΐδη (γενικός αρχηγός Ικάρων) που πριν την έναρξη του αγώνα την «πέσατε» στον κομισάριο, κ. Αστρεινίδη ζητώντας νταηλίκι να απομακρυνθούν οι δημοσιογράφοι από τον χώρο τους με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς τραπέζι κάνοντας τη δουλειά τους στο πόδι (η μετάδοση μέσω του twitter έγινε αφού το είχα ανακοινώσει το μεσημέρι). 

Κι άντε με εμένα έχετε (εννοώ οι Ίκαροι) τεράστιο πρόβλημα (βλέπετε δεν «έγλειψα», δεν ζήτησα λεφτά, δεν ήμουν ο υποτακτικός σας), αλλά το να μη σέβεσθε έναν δημοσιογράφο 72 ετών (κ. Χάψαλη), ο οποίος παρά την ηλικία του προσφέρει στο άθλημα αφιλοκερδώς αυτό πάει πάρα πολύ. 

Το ότι μετά τη λήξη του παιχνιδιού καπνίζοντας το τσιγάρο της νίκης κάνατε νόημα προς εμένα «όλα εντάξει», όχι κ. Νικολαΐδη δεν είναι όλα εντάξει.

Και περνάμε στον προπονητή των Ικάρων, κ. Ποργιόπουλο, ο οποίος στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αποκάλεσε τους δημοσιογράφους «συμμορία» (οι δημοσιογράφοι που παρέμειναν σιωπηλοί  με τον κομισάριο να ζητά από τους εκπροσώπους του Τύπου να μην απαντήσουν στο τεχνικό των φιλοξενούμενων για χάρη του αγώνα, πράγμα και το οποίο έγινε φυσικά για το καλό του αθλήματος). 

Και όχι κ. Ποργιόπουλε η ένταση της στιγμή δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές από ανθρώπους του μπάσκετ. Ούτε εσείς σεβασθήκατε έναν 72χρονο δημοσιογράφο (όσο για εμένα έχω γερό στομάχι).

Αλήθεια πόσο πολύ έχουν μικρύνει οι Ίκαροι τα τελευταία χρόνια;

Ο Ορφέας απόψε δέχθηκε μεγάλο «τρύπημα» κι αυτό το κατάλαβαν διοικούντες, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι.

Πρώτη φορά στο Νέο Σκοπό ήρθε αστυνομική δύναμη της ΟΠΚΕ χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού το κλίμα στις κερκίδες ήταν εξαιρετικό (γιατί φοβήθηκαν οι διαιτητές;).

Ζητώ συγνώμη από όλους τους επισκέπτες - αναγνώστες του SerresBasket αλλά η αηδία δε λέει να φύγει έτσι εύκολα και δεν θα υπάρχει ρεπορτάζ για το ντέρμπι.

Κι επειδή δεν είμαι γραφείο Τύπου καμιάς ομάδας να πω ένα μπράβο στους αθλητές των Ικάρων για τη προσπάθειά τους και εύγε στους παίκτες του Ορφέα, οι οποίοι έβλεπαν να γίνονται αυτές οι «ομορφιές» εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και συγκρατήθηκαν.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

htan ena ντερμπι με (διαβασμενους) την ομαδα τον ικαρων
και με την βοηθεια τον διαιτητων πηραν τον αγωνα
καλη συνεχεια και στους δυο