Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ορφέας Ν. Σκοπού: «Κρίμα για το καημένο το μπασκετάκι»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Ορφέας Ν. Σκοπού σχετικά με τον αποψινό αγώνα με τους Ικάρους.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «ασπρόμαυρων» έχει ως εξής:

«Απίστευτα πράγματα και σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στο τοπικό ντερμπι μεταξύ του Ορφέα και των Ικαρων. 

Δεν θα σταθούμε όμως στις προκλήσεις των αντιπάλων, αν και η συμπεριφορά απέναντι στον 70χρονο δημοσιογράφο, κύριο Χάψαλη που δεν έχει πει ποτέ κακή κουβέντα για κανέναν,η αλήθεια ειναι ότι μας αιφνιδίασε. 

 Δεν θα σταθούμε ούτε στους διαιτητές οι οποίοι από το 1ο λεπτό μας έδωσαν να καταλάβουμε τι θα επακολουθήσει αφού καταλόγισαν τεχνική ποινή στον πάγκο γιατι πανηγύρισε καλάθι ενώ στο πεντάλεπτο τα φάουλ ήταν 8-0. Την συνέχεια την είδατε και όσοι δεν είσασταν στο ματς την φαντάζεστε. 

Ούτε καν στο οτι οι άρχοντες του γηπέδου κάλεσαν στο ημίχρονο την αστυνομία σε ενα γήπεδο που δεν έχει γινει ποτέ το παραμικρό και που πάντα (όπως και σήμερα) ειναι κατάμεστο κυρίως από γυναίκες με μικρά αλλά και μωρά παιδιά. Οι φίλαθλοι δε και των δύο ομάδων καθόταν ανακατεμένοι σε παρέες και σχολίαζαν μεταξύ τους. 

Αλήθεια από ποιους νιώσατε οτι απειλείστε ;;; 

Αντ´ αυτού θα σταθούμε σε αυτούς που θα έπρεπε να είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές και θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. 

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ορφέα οι οποίοι με τα όσα συνέβαιναν στην διάρκεια του ματς, κατάφεραν και συγκρατήθηκαν, πράγμα πολύ δύσκολο οταν είσαι ερασιτέχνης και οχι επαγγελματίας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες των Ικάρων όχι μόνο για την νίκη τους αλλά κυρίως επειδή παρά το νεαρό της ηλικίας τους δεν παρασύρονται και δεν ακολουθούν τις συμπεριφορές ανθρώπων που τους περιτριγυρίζουν. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και των δυο ομάδων που έδειξαν ότι ήταν, είναι και θα ειναι φίλοι. 

ΥΓ. Για μια ακόμα φορά δυστυχώς, κρίμα για το καημένο το μπασκετάκι»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: