Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (ΕΦΗΒΟΙ)


«Μπράβο στα παιδιά των Ικάρων»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός αναφορικά με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στα «λιοντάρια» και τους Ικάρους για το πρωτάθλημα των εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Πανσερραϊκός-Ίκαροι 67-70 στο Εφηβικό και …ξανά πρώτη η ομάδα των Εφήβων του Πανσερραϊκού στις Σέρρες. 

Η Ομάδα έχασε με 67-70 στην έδρα της χωρίς να χάσει την διαφορά +12 (59-71) του πρώτου αγώνα παραμένοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά Πρώτη ομάδα στους εφήβους στις Σέρρες. Έπαιξε τον αγώνα χωρίς 2 βασικούς αθλητές της (Ιωαννίδης Δημήτρης- Γκόγκας Άγγελος) και με 2 με προβλήματα υγείας και τραυματισμού (Σαμαράς Γιώργος- Μωϋσίδης Λυκούργος). 

Απέναντι σε μια ομάδα που είχε σχέδιο…άμυνα ζώνης 40 λεπτά και αργό ρυθμό σε όλο τον αγώνα. 

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ 

# Η Ομάδα του Πανσερραϊκού δεν έπαιξε πλήρης, είχε 2 βασικές απώλειες και 2 τραυματίες (Όταν παίζει πλήρης 2 χρόνια τώρα είναι νικήτρια). 

# Ο κανονισμός για να δίνονται 6 μπάλες για ζέσταμα στην φιλοξενούμενη ισχύει. Το γήπεδο διαθέτει 4 μπάλες οι οποίες δόθηκαν όλες στους Ικάρους. Η ομάδα τους άλλωστε είχε 8 αθλητές στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν (διαμαρτυρίες στους διαιτητές και σχόλια) είναι ανάξια λόγου. 

# Αλήθεια τι ενόχλησε περισσότερο; O ύμνος του Πανσερραϊκού ή το ''We are the champions'';. Ας το χωνέψουν στους Ικάρους η ομάδα του Εφηβικού του Πανσερραϊκού με Δημητρακά ή χωρίς είναι πρωταθλήτρια στις Σέρρες για 2η συνεχή χρονιά. 

# Οι διαφορές στο σκόρ σε ένα αγώνα αλλάζουν στην εξέλιξή του (στο πρώτο γύρο έφθασε στο +20 για την ομάδα μας). Απλά για την ιστορία: +12 και -3. 

 # Η καλύτερη ομάδα του ομίλου είναι η πρώτη της Βαθμολογίας και σίγουρα δεν είναι οι Ίκαροι. 

 # Μπράβο στα παιδιά των Ικάρων, που μόνο αυτά αγωνίστηκαν εντός παρκέ με σεβασμό στο άθλημα, δίνοντας μόνο αυτά, όλα ανεξαιρέτως τα χέρια με τους αθλητές μας και στον προπονητή της ομάδας μας Ρούλη Πασχάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: