Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Νοσοκομείο»...

Μετράει πληγές ο Ορφέας μετά την ήττα που υπέστη στο εντός έδρας παιχνίδι από τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Το αρνητικό αποτέλεσμα «πάγωσε» τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Εκτός όμως από το χτύπημα στη ψυχολογία που δέχθηκε η σερραϊκή ομάδα προέκυψαν και οι τραυματισμοί, με τον Ορφέα να θυμίζει «νοσοκομείο» ενόψει της αναμέτρησης με την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής την προσεχή Κυριακή.


Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» Νούλης Καραμπατζάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα το 2016, όπως και ο Χατζηπέτρου. Ο Καβαργύρης πονάει στο δεξί πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Θρακιώτες θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη (ο Σερραίος αθλητής κούτσαινε τη Δευτέρα), ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τσανάκα. Ο γκαρντ του Ορφέα ταλαιπωρείται από θλάση και δεν είναι 100% έτοιμος. Τραυματίας είναι και ο Πεχλιβάνης. Ο πρώτος σκόρερ του συγκροτήματος του Φώτη Κοκολιού το τελευταίο χρονικό διάστημα σφίγγει τα δόντια και παίζει με ενοχλήσεις στη γάμπα.

Χτες πάντως στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση του Ορφέα με τις καινούργιες στολές να θυμίζουν κάτι από ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: