Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΒΑΛΕ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Η Ανθρωπιά κέρδισε και το καλάθι γέμισε!

Ολοκληρώθηκε η Εκστρατεία Στήριξης των οικονομικά αδύνατων οικογενενειών του Δήμου Σερρών: «Βάλε Καλάθι στην Ανθρωπιά», η οποία ήταν μια πρωτοβουλία του SerresBasket.gr σε συνεργασία με τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Παρά τους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε ο κόσμος στάθηκε αρωγός στη προσπάθεια που έγινε για τη συγκέντρωση τροφίμων δείχνοντας την ανθρωπιά του.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες εσάς που από το υστέρημά σας ενισχύσατε αυτό το εγχείρημα.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους υποστηρικτές του «Βάλε Καλάθι στην Ανθρωπιά», Σούπερ Μάρκετ ''Market Land'' (Εθνικής Αντίστασης 33), Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 fm, τη σερραϊκή ιστοσελίδα: www.serres-politismos.gr και την εβδομαδιαία σερραϊκή εφημερίδα ''CITIZEN''.


Επιπροσθέτως εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς το τυπογραφείο ''printstores.gr" (Θεσσαλονίκης 2) για τη δωρεάν εκτύπωση των αφισών, προς τους αθλητές Κώστα Πεχλιβάνη (Ορφέας Ν. Σκοπού) και Χρήστο Ιακωβίδη (Πανσερραϊκός) για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό βίντεο κλιπ, προς τους παίκτες και τον προπονητή του εφηβικού τμήματος του συλλόγου καλαθοσφαίρισης, Ίριδα Πετρούπολης, κ. Σταματόπουλο για την αποστολή χρημάτων με τα οποία αγοράσθηκαν τρόφιμα, προς τα καταστήματα της πόλης των Σερρών που δέχθηκαν να βάλουν στις βιτρίνες τους την αφίσα, προς τον σύλλογο καλαθοσφαίρισης, Ορφέα Ν. Σκοπού, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν εδρεύει στο Δήμο Σερρών πρόσφερε τρόφιμα, προς τον σκιτσογράφο, κ. Ραφτόπουλο που επιμελήθηκε το σκίτσο της αφίσας και τέλος προς φίλους και συναδέλφους που είπανε μια καλή κουβέντα για το «Βάλε Καλάθι στην Ανθρωπιά». Σε περίπτωση που παρέλειψα να αναφέρω κάποιον ζητώ συγνώμη.

Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι! Το μπάσκετ μας ενώνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: