Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Δημοπρασία Αγάπης: Διεκδικήστε τη μπλούζα του «Αυτοκράτορα»!

Το SerresBasket.gr διοργανώνει Δημοπρασία Αγάπης για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων οικογενειών του Δήμου Σερρών, η οποία εντάσσεται στην Εκστρατεία Στηριξης των συνανθρώπων μας: «Βάλε Καλάθι στην Ανθρωπιά» μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το Πρόγραμμα ''Βοήθεια στο Σπίτι''.


Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανταποκρίθηκε στο αίτημα του SerresBasket προσφέροντας μια μπλούζα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές του «Αυτοκράτορα».


Διεκδικήστε τη συλλεκτική μπλούζα του ΑΡΗ στη Δημοπρασία Αγάπης, η οποία θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 9.

Τιμή εκκίνησης: 50€

* Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει τη προσφορά του με μήνυμα στο inbox της επίσημης σελίδας του SerresBasket στο facebook: https://www.facebook.com/serresbasket ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kostasbazir@gmail.com

*  Το SerresBasket δεσμεύεται ότι θα υπάρχει άμεση ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία και τις προσφορές.

* Το τελικό χρηματικό ποσό πρέπει να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 24 ωρών, αλλιώς η προσφορά θα θεωρηθεί άκυρη και δικαίωμα για την απόκτηση της μπλούζας θα έχει ο δεύτερος στη σειρά πλειοδότης.

* Τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη (στη περίπτωση που ο υψηλότερος πλειοδότης δεν είναι κάτοικος Σερρών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: