Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ο απολογισμός του πρώτου γύρου

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος των Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στο οποίο συμμετέχουν 4 σερραϊκές ομάδες (Α' Όμιλος).

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Πανσερραϊκός έχοντας σημειώσει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (σύνολο 18 βαθμοί). Το αήττητο συγκρότημα του Σπύρου Ιωαννίδη έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ακόμη και όταν δεν «φορτσάρει» στον αγωνιστικό χώρο μια και διαθέτει αρκετές λύσεις. Η προσθήκη στο ρόστερ των «λιονταριών» του έμπειρου Καρνάβα ήταν μια πολύ σωστή κίνηση. Οι «κόκκινοι» υπερτερούν τόσο σε επίθεση (81.4 π. μ.ο.), όσο και σε άμυνα (45 π. μ.ο.).

Το Ρούπελ Σιδηροκάστρου με ρεκόρ 7 νίκες και 2 ήττες (σύνολο 16 βαθμοί) βρίσκεται στη προνομιούχο τετράδα. Το «οχυρό» αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο έχοντας τη τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (70.6 π.μ.ο.) και τη πέμπτη καλύτερη άμυνα (54.3 π.μ.ο.).


Ο Α.Ο.Σ. τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πέμπτος. Το «τριφύλλι» παλεύει να εξασφαλίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά για να τα καταφέρουν οι «πράσινοι» πρέπει να πετύχουν περισσότερες νίκες στο δεύτερο γύρο (ρεκόρ 5-4, σύνολο 14 βαθμοί). Το σύνολο του Χάρη Σιουσιουλούδη έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία (47 π.μ.ο.), αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και στον επιθετικό τομέα (55.5 π.μ.ο.).

Η Ηράκλεια βρίσκεται στην όγδοη θέση έχοντας πετύχει 1 νίκη, ενώ η ομάδα του Νίκου Βάκα έχει υποστεί 8 ήττες (σύνολο 10 βαθμοί). Οι «κόκκινοι» σκοράρουν 51.8 π. κατά μέσο όρο, ενώ δέχονται 71.3 π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: