Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

«Λερναία Ύδρα» τα προβλήματα

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Α.Ο.Σ., ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Άρη τη προσεχή Κυριακή στο ''Nick Galis Hall''.

Οι «πράσινες» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Ηρακλή και το κλίμα είναι καλό στο συγκρότημα του Κώστα Δώδου. 

Δυστυχώς όμως η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση με τη κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος δεν κυλάει ομαλά και οι προπονήσεις γίνονται με τη συμμετοχή 2-3 (!) παικτριών. Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό της Μπακιρτζίδου. Στο γόνατο της έμπειρης σέντερ έχει συγκεντρωθεί υγρό και η αθλήτρια θα μείνει σίγουρα εκτός γηπέδων για 20 μέρες. Η Μπακιρτζίδου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο και να καθορισθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας της από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Ο.Σ.


Επίσης, η Τόγα ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, ενώ η Πρόικου παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Έτσι λοιπόν οι «πράσινες» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη τη Κυριακή με στόχο να μην αποτελέσουν το σάκο του μποξ του αήττητου Άρη.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: