Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


«Συμμετοχή των διαιτητών στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός σχετικά με το FINAL 4 των Ανδρών που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Κομοτηνή.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του «κόκκινου» συλλόγου έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 28/05/2016 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού κέρδισε στον ημιτελικό του Final Four ΕΚΑΣΑΜΑΘ τον ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ με 68 – 57.
 
Την Κυριακή 29/05/2016 αγωνίστηκε στον τελικό με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπου μετά από ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα (67 – 67), χρειάστηκε η παράταση για το τελικό 75 – 83, που κατέταξε την ομάδα μας στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες μας στα δύο αυτά παιχνίδια επέδειξαν απαράμιλλη μαχητικότητα και θέληση για τη νίκη. Ο τελικός ήταν αντάξιος των δύο καλύτερων ομάδων της περιφέρειας ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Όπως κάθε αγώνας που κρίνεται στην παράταση οι λεπτομέρειες είχαν μεγάλη σημασία. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες μας θα κάνουν αποτίμηση και αυτοκριτική με σκοπό τη βελτίωση για ένα πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο. 

Την ίδια αυτοκριτική και προβληματισμό πρέπει να δείξουν και οι θεσμικοί άρχοντες του αγώνα, οι διαιτητές, που με σωρεία λαθών σε βάρος μας είχαν τη δικιά τους συμμετοχή στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. 

Δυστυχώς η υποχρέωση τους για τη διεξαγωγή ενός δίκαιου αγώνα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Θα πρέπει όσοι είναι υπεύθυνοι με την οργάνωση του πρωταθλήματος και εάν θέλουν την ανάδειξη του αθλήματος να ασχοληθούν σοβαρά με τις ικανότητες και προθέσεις αυτών. 

Η ομάδα μας συνεχίζει τις δραστηριότητες της με προπονήσεις των τμημάτων και σχεδιασμό για τη νέα χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: